Що варто подарувати дочці на день народження*

0

День народження – у кожної людини свої асоціації та почуття, пов'язані з цим днем. Найчастіше ставлення до особистого нового року йде з дитинства, хоча буває, що якісь події змінюють його вже у дорослому віці. Якщо батьки хочуть, щоб у доньки особисте свято асоціювалося лише з позитивними емоціями, потрібно постаратися змалку робити приємні сюрпризи доньки на день народження. Презент не повинен бути шикарним або дорогим, але його слід підбирати під смаки та потреби дитини, підлітка або вже дорослої дівчини.

Батькам завжди хочеться, щоб їхні подарунки доньки уособлювали собою турботу та їхню гордість своїм малюком - а дочка для них залишається маленькою дівчинкою у будь-якому віці. І, звичайно, хочеться, щоб презент був оригінальний.

Як вибрати подарунок: основи

При виборі подарунка на кінцевий результат вплине:


  • Бюджет. Адже у всіх різний достаток та умови життя, а тому треба визначитись, скільки можна витратити.
  • Можливості знайти ту чи іншу річ, тобто наявність фізичних магазинів або можливість доставки, виготовлення. Наприклад, подарунки з https://orner.com.ua/category/podarunky-dlia-donky можна замовляти у будь-яку точку України.
  • Уподобання дочки. Це те, на що в першу чергу потрібно орієнтуватися під час виборів. Щоб не вийшло так, що батьки мріяли віддати доньку в музичне училище і навіть замовили їй дорогу скрипку, а вона мріє піти до секції карате, і більше зраділа б кімоно.

Потрібно пам'ятати, що дівчата можуть бути дуже різними за своїм характером, темпераментом та інтересами. Тут важливо, перш за все, добре знати дитину, якій призначено подарунок. Необхідно дізнатися більше інформації про інтереси маленької принцеси, розпитати ненароком або зробити висновок виходячи з захоплень дитини.Вибрати подарунок коханій принцесі не просто! Для батьків вона завжди буде маленькою дівчинкою, навіть якщо виросла. У неї вже склалися свої інтереси та захоплення. І тому подарунок має не просто їй сподобатися, а й спрямовувати до саморозвитку, творчості та набуття нових навичок. Вже ранньому віці діти добре знають, що вони хочуть і самі «замовляють» подарунки. Це може полегшити вибір.

Критерії вибору подарунка


  • Вік. Основний критерій. Недоречно дарувати іграшку дівчині, що підростає, або «радувати» маленьку дитину фотосесією.
  • Темперамент. Рухливу, активну дівчинку складно порадувати новою книжкою. І навпаки, скакалка, скейтборд, новий м'ячик навряд чи викличуть захоплення у спокійної дитини.
  • Хобі, професія. Критерій використовується під час вибору подарунка для доньки-підлітка, дівчата, жінки. Наявність постійного захоплення значно полегшує завдання. Інтереси маленьких дочок часто змінюються, необхідно придивлятися та прислухатися.
  • Корисність. Найгірший подарунок — незатребувана річ. Презент повинен використовуватись, мати практичну цінність, викликати позитивні емоції.

І інтернет-магазин подарунків ORNER пропонує те, що справді порадує доньку. Є одне табу – це гроші. Радіють зазвичай лише підлітки. Маленькі дочки не розуміють, а дорослі подумають, що батьки не підготувалися заздалегідь, вирішили заощадити час чи просто забули. Потрібно доставити радість коханій дівчинці. Звичайно, не завжди є можливість втілити потаємні мрії дитини на реальність. Але можна зробити хоча б невеликі бажання. Навіть обираючи практичніший подарунок, намагайтеся вибирати його за смаками дитини, а не за своїми. Наприклад, на повноліття дітям особливо важливо відчувати своє дорослішання, самостійність, відчувати, що їхня думка поважають і цінують.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні