Дизайн ванної кімнати з кутовою ванною*

0


Кутова ванна - не тільки практичне рішення для маленької ванної кімнати, а й стильний елемент інтер'єру. Вона дає змогу максимально використати простір та створити ергономічний дизайн.

Для оздоблення широко використовується керамограніт від бренду Opoczno, для якого характерна висока якість, багата палітра кольорів, надійність та міцність. Це дає змогу легко підібрати оздоблювальний матеріал та створити оригінальний дизайн.

Дизайн ванної кімнати з кутовою ванною: що потрібно знати?

Головні особливості:


  • форма. Кутові ванни бувають симетричними та асиметричними. Симетричні мають однакову довжину сторін, а асиметричні - різну.
  • Асиметричні більш компактні та дають змогу більш раціонально використовувати простір;
  • розмір. Такі ванни бувають різних розмірів. Під час вибору важливо враховувати розміри кімнати та кількість людей, які будуть нею користуватися;
  • матеріали: чавун, сталь, акрил, кварцовий композит;
    функціональність. Вони можуть бути оснащені різними функціями: гідромасажем, ароматерапією, підсвічуванням тощо.

Переваги дизайну - економія простору, ергономічність, стильний дизайн, різноманітність варіантів.

Кутова ванна дає змогу зайняти невикористаний кут кімнати, тим самим звільнивши місце для іншої сантехніки або меблів.

Вона робить дизайн більш ергономічним та зручним у використанні. Може стати стильним елементом, а широкий вибір моделей дає змогу вибрати відповідний варіант.

При розробці дизайну важливо враховувати розміри ванної кімнати та розташування іншої сантехніки та меблів, вибираючи ванну відповідного розміру та форми.

Слід використовувати якісні матеріали (керамічна плитка для підлоги та стін), фурнітуру, аксесуари тощо. Краще звернутися до професійного дизайнера, він запропонує кілька ідей, враховуючи побажання та бюджет клієнта.

Огляд популярних дизайнів

Вибір дизайну ванної кімнати - захопливе та відповідальне заняття. Тут люди проводять багато часу, тому вона має бути не тільки красивою, але й функціональною.

Популярні стилі:

  • Скандинавський: світлі кольори, натуральні матеріали, простота форм. Створення атмосфери затишку та спокою, підійде для любителів мінімалізму.
  • Класичний: розкіш, елегантність, вишуканість. Використання дорогих матеріалів: мармуру, граніту, дерева, підійде для просторих приміщень.
  • Прованс: ніжні кольори, квіткові принти, вінтажні елементи.
  • Створення атмосфери затишку та романтики, підійде для невеликих приміщень.
  • Лофт: грубі матеріали (цегла, бетон, дерево), мінімалізм у декорі. Підійде для любителів нестандартних рішень.
  • Східний: яскраві кольори, мозаїка, східні орнаменти. Створення атмосфери розкоші та загадки, підійде для просторих приміщень.

Під час вибору дизайну ванної кімнати необхідно продумати функціональність, обираючи якісні матеріали та сантехніку, які прослужать довгі роки за умови правильного догляду та монтажу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні