Квартири з якими номерами притягують біди

0
Квартири з якими номерами притягують біди
Згідно з китайським вченням фен-шуй існують щасливі та нещасливі номери квартир і будинків. Перші притягують успіх і благополуччя, другі, навпаки, - приносять нещастя і постійні конфлікти.

Про це пише УНІАН.

Щасливі та небезпечні номери квартир - нумерологія фен-шуй
Згідно з китайським вченням є три нещасливих числа - це 4, 5 і 7.

Число 5 - може означати "не" або "ніщо", а також звучить як китайське слово "плакати", тож може принести у ваш дім відчуття втрати або депресії.

Число 7 - має кілька неоднозначних значень. Воно може символізувати обман, брехню або шахрайство, але у нього є і позитивний сенс - наприклад, виникнення і єднання.

З усіх поганих чисел у фен-шуй 4 - найнещасливіше. Під час вимови мандаринською мовою 4 звучить дуже схоже зі словом, яке означає смерть. Тому в Китаї в деяких ліфтах навіть немає кнопки для четвертого поверху.

Найвдалішими числами у фен-шуй вважаються 0, 2, 6, 8 і 9.

Ось що вони означають:
0 - звучить як китайське слово, що означає "добре", і означає безмежний потенціал і початок усього життя;
9 - символізує довголіття і вічність, що робить його популярним числом для романтики і весіль у Китаї;
6 - звучить як китайські слова "потік" і "удача", а кілька шісток вважаються дуже вдалими у фен-шуй;
2 - означає симетрію, баланс, щасливий шлюб і звучить як слово, що означає "легко";
8 - найщасливіше число з усіх, що приносить процвітання, достаток, багатство й успіх.

І, нарешті, числа 1 і 3 зазвичай вважаються нейтральними і залежать від контексту чисел, що їх оточують.

Що робити, якщо номер вашої квартири нещасливий
Якщо у вашому домі є одне чи кілька нещасливих чисел, не варто поспішати міняти адресу. Фен-шуй пропонує доволі просте розв'язання проблеми: усе, що вам потрібно зробити, - це створити круглу форму навколо номерів вашої адреси. Тобто, обвести номер будинку або квартири. Для цього можна використовувати фарбу для зовнішніх робіт, можна виготовити табличку з номером на замовлення або навіть обмалювати цифри крейдою, щоб тимчасово виправити ситуацію.

Обведіть номер скрізь, де це тільки можливо, - починаючи від вхідних дверей до поштової скриньки або покажчика на під'їзній дорозі. Для більшої безпеки можна навіть обводити свою адресу на папері! Кругла форма навколо нещасливих чисел буде затримувати негативну енергію і не дасть їй поширитися у вашому домі.

Крім цього, є безліч інших елементів, які впливають на загальний фен-шуй вашого будинку - і навіть більше, ніж нещасливі числа. Зосередьтеся на підтримці хорошого фен-шуй у своєму житлі, особливо на ґанку, в під'їзді та інших "гостинних" зонах. Виберіть один з найкращих кольорів вхідних дверей за фен-шуй, щоб підвищити привабливість вашого будинку і залучити позитивну енергію, а якщо надумаєте продавати квартиру або будинок з нещасливими номерами, подумайте про те, щоб включити в цінник кілька щасливих чисел.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні