На Волині запровадили карантин: що сталося

0
На Волині запровадили карантин: що сталося
У Володимирському районі хворий на сказ кіт покусав жінку.

Про це повідомили у Володимирській райдержадміністрації.

Це сталося 3 липня у селі Осмиловичі.

Потерпілою стала власниця кота, яка на даний час отримує всю необхідну медичну допомогу.

«Черговий випадок сказу нещепленої домашньої тварини, на цей раз – кота, від якого постраждала власниця, доводить необхідність жителям району активніше долучитись до кампанії з безкоштовної вакцинації тварин»,- зазначив перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Фіщук під час проведення засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при районній державній адміністрації, яке відбулось 11 липня.

За результатами засідання комісія вирішила ввести карантинні обмеження на територію села Осмиловичі та провести комплексні заходи з ліквідації джерела сказу, включно із повною вакцинацією котів та собак у вищезгаданому населеному пункті.

Слід зазначити, що жодна зі щеплених тварин, які знаходяться у господарстві постраждалої особи, сказом не захворіли – хворим виявився лише не щеплений кіт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні