На заході України пенсіонерку оштрафували на 85 тисяч гривень: що сталося

3
На заході України пенсіонерку оштрафували на 85 тисяч гривень: що сталося
Берегівський районний суд визнав винною уродженку Житомирщини Ніну Лепей-Кулькову в незаконному виготовленні, зберіганні та збуті підакцизних товарів. За продаж контрафактних сигарет пенсіонерці присудили 85 тис. грн штрафу.

Про це йдеться у вироку суду, який винесли 1 липня, пише ZAXID.NET.

Відомо, що наприкінці 2021 року Ніна Лепей-Кулькова купила в інтернеті сигарети без акцизних марок і впродовж 2023-2024 років продавала їх у своєму павільйоні на центральному ринку Берегова.

Зокрема, у січні 2024 року, вона за 40 грн продала чоловіку пачку безакцизних сигарет «Compliment», а в березні – 2 пачки «Lifa» та «NZ» за 70 грн. Під час обшуків в кіоску пенсіонерки виявили понад 600 пачок контрафактних сигарет різних марок.

Ніна Лепей-Кулькова уклала з прокурором угоду про визнання винуватості. Як наслідок, суддя Лайош Гал визнав жінку винною у незаконному виготовленні, зберіганні та збуті підакцизних товарів і призначив їй покарання у виді 85 тис. грн штрафу. Також засуджена має сплатити майже 8 тис. грн за виконання експертиз. На вирок можуть подати апеляцію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну продавала жінка товар без акцизних марок і свою вину визнала, то нахрена ще якась експертиза за 8000грн. А от коли незаконно приватизовують землю по 10-15 ділянок загальною площею 70-150га, то тут чомусь експертизи не проводять по кожній ділянці?
Відповісти
Заважаючі людям жити, отримують людські гроші-трутні і шкідники.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні