Слідство отримає доступ до нових доказів у справі про вбивство Ірини Фаріон

0
Слідство отримає доступ до нових доказів у справі про вбивство Ірини Фаріон
Слідство отримає доступ до телефонних дзвінків В’ячеслава Зінченка, підозрюваного у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон, які він здійснював протягом 1,5 року. Відповідне рішення 8 серпня ухвалив слідчий суддя Галицького районного суду Львова.

Про це пише УНІАН.

Зазначається, що з клопотанням надати дозвіл на тимчасовий доступ до даних, які містять охоронювану законом таємницю та перебувають у володінні мобільного оператора, до суду звернувся слідчий у справі.

Зокрема, він поросив надати дані про вхідні та вихідні дзвінки, здійснені Зінченком, з 1 січня 2023 року по 26 липня 2024 року, а також щодо SMS, MMS, дат, часу та тривалості розмов.

Окрім того, в клопотанні йшлося про надання доступу до інформації стосовно руху коштів підозрюваного.

Слідчий запросив цю інформацію з метою встановлення обставин вбивства, а також осіб, які можуть бути причетні до його вчинення або підготовки, чи володіють певною інформацією.

Суд задовольнив вказане клопотання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні