Що подарувати автомобілісту? ТОП-3 ідей корисних подарунків*

0

Для комфортних поїздок автомобілем важливо мати під рукою різноманітні автотовари та аксесуари. У одному з найбільших в Україні онлайн-гіпермаркетів автотоварів LIDO ви неодмінно знайдете подарунок автомобілісту, адже в асортименті є безліч корисних сертифікованих товарів для авто.

Коли можна дарувати подарунок автомобілісту?

Вартість подарунка залежатиме від приводу. Милу дрібничку можна презентувати на професійне свято або на День батька, День матері. Дорожчі автотовари можна придбати, якщо планується подарунок автомобілісту на день народження. Презент можна дарувати і як прояв уваги – без приводу.

ТОП-3 подарунків для автомобіліста

Перед тим як починати шукати певну річ, необхідно зрозуміти, що саме потрібно автовласнику та який у вас бюджет. Найпростіше – запитати безпосередньо, але краще спостерігати під час поїздки або згадати, про що саме згадував водій колись. Це допоможе зробити справжній сюрприз. А заощадити під час покупки подарунка можна за допомогою акційних пропозицій онлайн-гіпермаркету автотоварів LIDO.

Набір інструментів для авто

У дорозі може трапитися будь-що, тому непогано, щоби автолюбитель мав набір інструментів для підтримки автівки у належному технічному стані та усунення раптових неполадок. Наповнення набору залежатиме від навичок щодо самостійного ремонту. До набору можуть входити:

  • викрутки;
  • свердла;
  • плоскогубці тощо.

Чим більше предметів буде у наборі, тим дорожче він коштуватиме. Важливим буде і матеріал виробів. Найкращим варіантом буде хром-ванадієва сталь – такі інструменти витримають навіть підвищене навантаження.

Автокомпресор

Пристрій для підтримки тиску у шинах повинен бути у кожного автолюбителя. Чудовим подарунком буде сучасна модель із функціями підсвічування манометра та автостопа, а також вбудованим ліхтарем.

Автохолодильник

Якщо водій регулярно їздить на далекі відстані, то зверніть увагу на автохолодильник. Цей пристрій зберігає свіжість продуктів та напоїв. Деякі моделі можуть працювати також у режимі підігріву.

Презентувати подарунок автомобілісту можна як на свята, так і без приводу. Вибрати найкращий варіант вам допоможе інтернет-магазин LIDO.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні