Автоматизація торговельного підприємства: навіщо потрібна та як реалізувати*

0

Успішний розвиток бізнесу неможливий без автоматизації. Якщо компанія не використовує спеціальне програмне забезпечення для обліку, її керівникові складно контролювати всі рутинні процеси.

Автоматизація торгівлі на сьогодні ー не розкіш, а потреба. Це можливість відмовитися від паперової тяганини, витрат на додаткове обладнання та програмістів, хаосу в фінансах, непорозумінь між працівниками.

AD_4nXcTFSWNm8i1YDpUuTjAq1BJb-fimn-COBOfcHFcKX-UL5wstGijVodd_6HcaJ-x9cSPD98ZwoP_h7p-cSYRLy87Zc61noQg8eg31-MvmpVBCMufFB8yXrscFG2fdyVD95BDfIEM_F_mJuXZloj_SY18W6ao?key=0_yQhvfSQbwJZ2TFGQKfYA

Що таке автоматизація та для чого її запроваджувати

Цей процес передбачає запровадження програми, в якій облік та звітність здійснюються автоматично, тобто, без участі людини. Хмарний сервіс не потрібно встановлювати на комп’ютер, він відкривається з будь-якого пристрою, підключеного до інтернету. Інформація доступна онлайн 24/7, її можна відкривати, навіть перебуваючи за кордоном.

Торговельні підприємства, які не запровадили автоматизацію, стикаються з неефективним обслуговуванням клієнтів. Покупцеві доведеться чекати, доки продавець знайде потрібний йому товар, занесе інформацію до електронної таблиці. Коли окрему одиницю доводиться шукати довго, формування онлайн-замовлень займає багато часу.

Автоматизація торгівлі дає компанії відразу декілька важливих переваг:

  • швидке керування асортиментом, оперативний пошук потрібного клієнту товару, підрахунок;
  • постійний контроль залишків, аналіз споживацького попиту;
  • точне відстеження фінансових надходжень, раціональний облік усіх доходів та витрат;
  • збільшення прибутковості за рахунок придбання популярних товарів, зменшення коштів на додаткові потреби, не пов’язані з виробництвом;
  • прискорення звітності ー вона формується автоматично.

Автоматизація дуже зручна під час інвентаризації. Після запровадження програми на це не доведеться витрачати цілий день і довго шукати одну позицію. Проводити переоблік зручно навіть щодня, при цьому, результати будуть абсолютно точними й актуальними.

Головні переваги програмного забезпечення USAP.ONLINE

Цей сервіс, створений на основі хмарних технологій, який забезпечує абсолютну безпеку даних. Інформація зберігається на віддаленому сервері ー це гарантія, що вона не буде доступною для третіх осіб. Можна не боятися втратити важливі дані, на відміну від електронних таблиць.

Програма має зручний функціонал для повноцінного контролю бізнесу:

  • відстеження прибутку та витрат. Фіксуються всі транзакції за готівку, через термінал або у кредит, а також повернення. Завжди видно, якою має бути сума виторгу на кінець дня;
  • контроль відносин із постачальниками. У програмі можна бачити, скільки позицій замовили та отримати, виставляти рахунки на оплату, отримувати дані про наявну заборгованість;
  • облік складських залишків. Програма показує, скільки продукції є в наявності та як довго вона зберігається. Це допоможе проаналізувати попит і правильно запланувати закупівлі.

Автоматизація торгівлі ー оптимальне рішення для будь-якого підприємства, це можливість повністю контролювати всі бізнес-процеси без помилок, затримок і непорозумінь.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні