Як не розгубитися в інтим-магазині: поради для першого візиту*

0

Рішення додати в інтим секс-іграшки – одне з найкращих серед методів, які допоможуть урізноманітнити близькість в парі чи зробити мастурбацію більш приємною. І все, що для цього потрібно – обрати в секс-шопі потрібний девайс. Але саме на цьому етапі більшість стикається з проблемами. Який магазин обрати: онлайн чи звичайний? Що взагалі вибрати, зважаючи на асортимент? Та і взагалі, з ким порадитися? На ці питання дамо відповіді просто зараз.

Магазин чи сайт: що обрати для покупок?

Інтимні девайси та аксесуари сьогодні купити не проблема. Є багато сайтів, де пропонують іграшки 18+, причому як окремих магазинів, так і маркет-плейсів. Також є і звичайні офлайн-магазини.

І ті, і ті підходять тим, хто вперше збирається купити секс-товари. Але варто зважати, що і офлайн, і онлайн магазини мають певні сильні та слабкі сторони. Тож, щоб не було неприємних несподіванок, варто в цьому розібратися. Але трохи пізніше.

Що пропонують інтим-магазини: різноманітність товарів для дорослих

Асортимент секс-атрибутів сьогодні дуже широкий. Індустрія інтимних розваг намагається задовольнити всі потреби, бажання та вподобання. Тож, різноманіття товарів 18+ вражає. Проте можна виділити кілька категорій найбільш популярних товарів, які може запропонувати новачкам інтим-магазин TALLA:

  1. Вібратори. Вони є різних видів: для клітора, вагінальні, анальні та для кількох зон одночасно.
  2. Мастурбатори. Це іграшки для чоловіків. Бувають натуралістичні (імітують різні органи тіла) та футуристичні, з вібраторами, вакуумом та без.
  3. Анальні секс-іграшки. Ця категорія представлена пробками різного розміру та з різних матеріалів, вібраторами та масажерами простати (для чоловіків). Такі девайси теж можуть бути з вібрацією та без.
  4. Еротична білизна. Є звичайна сексуальна білизна та рольові костюми для ігор в ліжку.
  5. Лубриканти. Бувають на різних основах (водна, силіконова, масляна), для різних видів сексу.
  6. Презервативи. Вони в секс-шопах є на будь-який смак в буквальному сенсі: з різними ароматами, з додатковими ефектами, кольорові тощо.
  7. Тренажери. Так, секс-девайси можна використовувати не лише для задоволення, а й для користі. Є спеціальні тренажери, які допомагають жінкам укріпити м’язи тазового дна, а чоловікам боротися з еректильною дисфункцією та застійними процесами.

Також в асортимент секс-шопів знайти можна ароматичні свічки, масажні масла, парфуми з феромонами, БДСМ-аксесуари та інші цікаві речі, які допоможуть урізноманітнити інтим.

Експертна консультація: як отримати максимум користі

Враховуючи різноманіття продукції новачкам буває складно правильно орієнтуватися відразу. В таких випадках краще звернутися за консультацією. 

Не варто боятись осуду чи насмішок. В секс-шопах працює підготовлений та навчений персонал, який не лише притримується тактовної поведінки, а й допоможе розібратися в особливостях того чи іншого товару, дасть експертні поради і все максимально делікатно, щоб уникнути незручних ситуацій.

Але варто зазначити, що особливості консультацій в онлайн та офлайн магазинах суттєво відрізняються. І це може бути як плюсом, так і мінусом. Розповідаємо нижче.

Переваги та слабкі сторони офлайн магазинів товарів для дорослих

Спершу розглянемо плюси традиційних секс-шопів:

  • можливість побачити та порівняти товар;
  • перспектива швидкого використання (в той же день).

При цьому, можна також відразу отримати експертну консультацію та уточнити всі питання щодо характеристик. Але одночасно це може бути мінусом, бо доведеться напряму контактувати з менеджером, що не кожному по душі.

До інших негативних аспектів варто віднести:

  • вірогідність зустрітися з кимось з знайомих;
  • малий асортимент;
  • більш високі ціни.
  • А ще варто відзначити, що звичайні секс-шопи є не в кожному місті чи районі, можливо доведеться витратити час на пошуки.

    Плюси і мінуси покупок товарів для дорослих онлайн

    Почнемо з переваг:

    • доступність – на сайті обрати товар можна в будь-який час;
    • великий асортимент;
    • більш низькі ціни;
    • конфіденційність.

    Проте, замовляючи секс-товари онлайн треба запастись терпінням. На їх доставку треба кілька днів, тож влаштувати гарячу нічку в той же день, коли обрали іграшку 18+ не вийде. Ну і може бути не зручно порівнювати онлайн різні позиції товарів. До речі, консультації тут теж доступні, але в текстовому вигляді чи в форматі дзвінка.

    Загалом, де б ви не вирішили купити секс-товари, головне – обрати надійний магазин та якісну сертифіковану продукцію. Лише за таких умов можна убезпечити себе від неприємностей та отримати максимальне задоволення від покупки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні