ІР-камери для відеонагляду: характеристики та особливості вибору пристроїв

0
ІР-камери для відеонагляду: характеристики та особливості вибору пристроїв

Завдяки розвитку технологій сучасний власник приватного будинку чи квартири може бачити, що там відбувається, навіть коли знаходиться за тисячі кілометрів від свого житла. Те ж саме стосується офісів та будь-яких будівель чи об’єктів. А все завдяки відеокамерам, які є частиною системи відеоспостереження. Якщо це цифрові пристрої, то вони передають сигнал через інтернет, тому бачити відео з об’єкта можна наживо.

Тим, хто бажає встановити цифрові відеокамери для дому, варто перейти за посиланням https://triniti-sb.com.ua/videokamery/, щоби переглянути доступні моделі пристроїв у каталозі. На сайті компанії TRINITI-SB представлені ІР-відеокамери від відомих брендів із роздільною здатністю від 1 до 12 Мп, різною фокусною відстанню та типами встановлення.

Особливості камер спостереження

Виробники пропонують кілька різновидів ІР-камер для систем відеонагляду:


  • дротові — передбачають прокладання кабелю (коаксіального або LAN);
  • бездротові — працюють через Wi-Fi, а тому найкраще підходять там, де немає можливості прокласти дроти;
  • внутрішні — призначені для приміщень, тому їх можна встановлювати всередині квартири або будинку, вони виглядають стильно, але можуть бути й захованими в елементах інтер’єру;
  • зовнішні — мають захищений від вологи, пилу та льоду корпус, а в деяких моделях передбачено навіть захист від вибуху;
  • із ручною або автоматизованою зміною фокуса об’єктива.

Додатково відеокамери відрізняються роздільною здатністю, кутом огляду та індивідуальними особливостями, такими як ІЧ-підсвічування або тепловізор.

За якими характеристиками вибирати цифрові камери для відеоспостереження?

Є кілька параметрів, важливих для якісної та надійної роботи пристроїв:

  • чутливість матриці об’єктива;
  • кут огляду;
  • роздільна здатність.

Варто також звертати увагу на наявність додаткових функцій, розмір самої камери та її дизайн, щоби вона гармонійно виглядала в інтер’єрі або екстер’єрі.

Якщо ви шукаєте якісні та надійні ІР-камери, перегляньте асортимент інтернет-магазину TRINITI-SB і зробіть замовлення онлайн або за телефоном.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні