Огляд житлового комплексу Star City*

0

Лівий берег Києва має чимало окрас і однією з них є житловий комплекс Star City, який розташовується в Дніпровському районі столиці та манить жителів своєю п'ятизірковою зручністю, що утворюється завдяки продуманим плануванням приміщень і розвиненій інфраструктурі місця.

Яскрава зоря комфорту

ЖК Star City є проєктом забудовника BudCapital, який відомий на ринку нерухомості столиці своїми вдалими ідеями й наданням непересічних умов для щоденного сучасного проживання. Серед відомих робіт компанії можна виділити такі житлові масиви як: “Новопечерська Вежа”, “Вежа на Ломоносова”, Manhattan City, клубні будинки Hidden та Nobility, які ручаються за серйозні наміри та якість проєктів такого забудовника.

Особливістю зовнішнього вигляду Star City безсумнівно є темний"мокрий" фасад, який може генерувати відблиски, імітуючи зірки, особливо коли на нього падає світло в нічний час. Такий унікальний візуальний ефект зміцнює асоціацію з космічною тематикою. Архітектурний стиль масиву розроблено з сучасними мотивами, застосуванням чітких гладких ліній та інноваційних технологій.

Проте, аби дійсно впевнитися в якості та придатності для життя будівлі, варто “зазирнути до неї всередину”, тобто звернути увагу на використані матеріали. У житловому комплексі Star City для будівництва 8 будинків комфорт класу на 25 поверхів було використано лише найновітніші й екологічні методи, сировину, серед якої:

  • утеплення мінеральною ватою, що гарантує вогнетривкість, теплоізоляцію, звукоізоляцію
  • керамічні блоки міжквартирних стін, що гарантують низьку теплопровідність
  • газоблок для зовнішніх стін, що гарантує енергоефективність і зниження витрат на опалення
  • монолітно-каркасна технологія, що гарантує довговічність споруди

Купити 3 кімнатну квартиру в такому комплексі – справа швидка, оскільки ЖК Star City містить різноманітні планування апартаментів: і зручні однокімнатні, і компактні двокімнатні, і просторі трикімнатні. Тут можна орендувати квартиру без меблів та створити свій затишний куточок з нуля згідно з вашими вподобаннями, поняттями й смаками.

Житловий масив Star City репрезентує собою ідея “місто в місті” та містить територію в 7,7 га, де передбачені великий освітлений парк, футбольний стадіон, зони відпочинку, прогулянкові алеї, спортивні майданчики, дитячі ігрові зони. У внутрішньому дворі також є і власна сфера послуг, яка містить у собі триповерховий дитячий садок на 115 місць і 4-поверхову школу-гімназію, поряд планується зведення власного торгово-офісного центру.

Купівля квартири в Дніпровському районі пропонує різноманіття об'єктів інфраструктури поруч, наприклад:

  • місця громадського харчування: “H16 cafe”, “Баобаб”, “Domino's Pizza”, “Генацвале”
  • магазини, супермаркети: “Галя балувана”, “АТБ-Маркет”, “NOVUS”, “Фора”
  • навчальні заклади: Школа 31, Київський механіко-технологічний коледж, Дитячий садок "КуліКідс клаб", Середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №42
  • медичні установи, фітнес-центри: Дитяча поліклініка, Амбулаторія №4, КНП "ЦПМСД №4" Дніпровського району, “Спорт Лайф”, “Stadium”

Перші поверхи ЖК були створені під приміщення комерційного призначення, що означає знаходження офісів, магазинів спортивних залів, кав'ярень, хімчисток на території поруч із вашим домом. Їх зручність полягає в тому, що ви можете скористатися високоякісними послугами не виходячи за межі комплексу. Агенція нерухомості T.H.E. Capital допоможе вам у придбанні вашої майбутньої оселі в комплексі Star City й надасть необхідну консультацію.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні