В Україні розглядають відкриття львівського аероропту

1
В Україні розглядають відкриття львівського аероропту
Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що в експертних колах активно обговорюється можливість відкриття Львівського міжнародного аеропорту. Питання відновлення його роботи є важливим, але потребує ретельного аналізу багатьох чинників, насамперед безпекової ситуації в регіоні.

Про це зазначив міський голова Львова в інтерв'ю РБК-Україна.

За словами Садового, рішення щодо відкриття аеропорту ще не ухвалено, але це питання перебуває в центрі уваги фахівців. "Обговорення ведуться на експертному рівні. Безпека наших громадян — це найголовніше, але ми повинні також думати про економічну активність регіону", — підкреслив мер.

Відкриття аеропорту може стати важливим кроком для відновлення авіасполучення та економічного розвитку міста й області. Проте остаточне рішення залежатиме від результатів консультацій між владою та відповідними експертними групами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дупутатам дупи болять їхати поїздом! Чи вже драпати готуються? Хто буде літати? З України ''зону'' зробили!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні