Квартира мрії – реальність! Розбір державної програми єОселя та іпотечних пропозицій від Ощадбанку*

0
Квартира мрії – реальність! Розбір державної програми єОселя та іпотечних пропозицій від Ощадбанку*

Кредитування – оптимальний спосіб швидко стати власником нерухомості, якщо ще немає повної суми для купівлі помешкання. Головне, що потрібно зробити – вибрати надійний банк і комфортні для вас умови. Український банк Ощадбанк є учасником програми є Оселя. Крім того, банк надає кредит на вторинне житло, а також пропонує інші варіанти кредитування. Більше про них – далі в матеріалі.

Як стати власником квартири: є Оселя

Державна програма єОселя надає підтримку українцям для придбання житла шляхом пільгового кредитування. Вона запрацювала два роки тому, і відтоді власниками нерухомості вже стали понад 13 тисяч осіб. Головні умови іпотечного кредиту є Оселя:

  • відсоткова ставка становить від 3% до 7% річних;
  • перший внесок – від 20% від вартості житла;
  • термін кредитування становить до 20 років.

Максимальна сума за програмою є Оселя в Ощадбанку – 6 мільйонів гривень. Щоб скористатися ініціативою, подайте заявку через застосунок Дія. Упродовж доби ви отримаєте відповідь і подальші інструкції.

За допомогою є Оселі квартира мрії може швидко стати вашою власністю. Для участі в програмі позичальник повинен бути громадянином України, досягти 18-річного віку й мати підтверджену платоспроможність. Крім того, він не може володіти іншою нерухомістю або ж її площа має бути меншою за встановлені нормативи. Також завдяки є Оселі будинок чи таунхаус може стати вашою власністю. Відповідна зміна в умовах програми відбулася у грудні 2023 року.

Інші програми для придбання житла в Ощадбанку

Якщо вам не підходять умови єОселі, скористайтеся однією з інших можливостей від Ощадбанку

Доступне кредитування на вторинне помешкання

Ви можете взяти іпотеку на вторинне житло від Ощадбанку. Термін кредитування становить до 20 років із фіксованою або змінюваною відсотковою ставкою за вибором позичальника. Сума кредиту – від 100 тисяч до 100 мільйонів гривень.

Кредит під іпотеку від Ощадбанку

Також в Ощадбанку ви можете взяти кредит під іпотеку. Банк пропонує програму на строк до 20 років із вигідною відсотковою ставкою. У кредит під іпотеку ви можете купити нерухоме майно житлового призначення або ж земельну ділянку з цільовим призначенням на будівництво помешкання.

Чому варто вибрати Ощадбанк: іпотека на житло в Україні з вигідними умовами

Ощадбанк – надійний український банк і лідер іпотечного кредитування на ринку. Банк пропонує чимало переваг для своїх клієнтів. Зокрема, кожна угода перевіряється службою безпеки Ощадбанку. Також широка мережа відділень і високий рівень обслуговування роблять банк зручним партнером для оформлення іпотеки на житло.

На офіційному сайті ви можете детальніше дізнатися про кожну з програм, а також самостійно розрахувати орієнтовну суму щомісячних платежів, скориставшись кредитним калькулятором на сторінці послуги.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні