Меловін розкрив ім'я дівчини, якій зробив пропозицію

0
Меловін розкрив ім'я дівчини, якій зробив пропозицію
Нещодавно MÉLOVIN заінтригував свіженьким дописом, в якому зізнався, що зробив пропозицію таємничій дівчині й вона сказала "Так". Прихильники співака спочатку були збентежені, а потім вирішили, що намічається новий музичний дует. Нарешті співак зізнався, хто відповів йому на пропозицію.

Про це повідомляє lux.fm.

Коли співака розкусили в його намірі записати дует, інтрига вже полягала у тому, щоб вгадати, хто ж ця таємнича співачка. У прихильників було кілька варіантів: KOLA, Трінчер, Полякова і найпопулярніший – Тіна Кароль.

Виявилося, що новий дует Мел записав зі співачкою SWOIIA, яку ти також можеш знати за псевдонімом Ассоль. Пісня називається "Зодіак", а її прем'єра запланована на 30 жовтня. Прихильники співака у захваті від дуету, шматочок пісні якого можна почути у нього в Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні