На Волині через субсидію судили пенсіонерку

2
-4
На Волині через субсидію судили пенсіонерку
У Локачинському районі волинянка з 2018 року підроблювала декларацію про доходи, аби отримувати субсидію.

Пише Волинь пост.

Про це йдеться у вироку Володимир-Волинського міського суду.

Так, у жовтні 2018 року жінка у приміщенні Управління соціального захисту населення Локачинської райдержадміністрації умисно підробила та завірила підписом офіційний документ декларацію про доходи. Вона вказала, що у володінні членів її сім`ї відсутні транспортні засоби, з дати випуску яких минуло менше ніж 5 років, однак насправді її син придбав мотоцикл, 2016 року випуску.

У цей же день волинянка подала до цієї установи неправдиву декларацію, аби отримати субсидію для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг. Увівши в оману працівників Управління соціального захисту населення Локачинської районної державної адміністрації, жінка отримала субсидію за період 01.10.2018 року по 30.04.2019 рік на загальну суму 15 289 гривень.

У 2019 році волинянка повторила свій маневр, знову підробивши декларацію про доходи. Відомо, що жінка, яка підроблювала офіційний документ, аби отримувати субсидію, уродженка села Кукли, Маневицького району, вона має середню-спеціальну освіту, вдова та пенсіонерка.

Свою провину у скоєному вона визнала повністю та попросила суворо не карати. Суд призначив їй покарання у виді обмеження волі на строк два роки умовно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну звідки пенсіонерка могла знати що син купив мотоцикл. Якщо син дорослий і не відчитується перед батьками. Відсутній прямий умисел. Правда мабуть пенсіонер не може себе захистити.
Відповісти
ото вже злочин !!!!!!! чому людина повинна декларувати чужі доходи і майно ? якщо слуга народу "забуде" в декларації записати яхту чи хатину в лондоні - це ж він помилився. йому скажуть - ню-ню-ню.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні