Більше 10 мільйонів доларів за номерний знак: Цікавий аукціон відбувся в ОАЕ

0
9
Виручка від проведення торгів піде на кампанію з роздачі 100 мільйонів порцій їжі малозабезпеченим.

Інформує Корреспондент.

У Дубаї автомобільний номер АА9 пішов з молотка за 38 мільйонів дирхамів, або понад 10 мільйонів доларів, що є світовим рекордом. Про це в суботу, 1 травня, інформує видання Gulf News.

Як повідомляється, реєстраційний знак був проданий на благодійному аукціоні, який проходив в онлайн-режимі.

Також на продаж були виставлені номери U31, T38 і E51, за які організатори торгів виручили 48,5 мільйона дирхамів (13,2 мільйона доларів).

За даними видання, серед учасників аукціону був прем'єр-міністр ОАЕ і правитель Дубая Мухаммед бен Рашид Аль Мактум. При цьому ім'я володаря лота-рекордсмена не повідомляється.

Виручка від проведення торгів піде на кампанію з роздачі 100 мільйонів порцій їжі малозабезпеченим, ініційовану владою Дубая на початку Рамадану.

Зазначимо, що попередній рекорд за вартістю автомобільного номера також був встановлений у Дубаї. Реєстраційний знак D5 пішов з молотка у 2016 році за 33 мільйони дирхамів (майже 9 мільйонів доларів).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні