Легенда луцького футболу може відновити кар’єру тренера

0
Легенда луцького футболу може відновити кар’єру тренера
Відомий луцький футбольний фахівець Віталій Кварцяний може знову повернутися до роботи у звичному для себе амплуа.

Про гучне повернення Кварцяного до тренерської діяльності повідомив спортивний журналіст Ігор Циганик у своєму відео-блозі на YouTube. За словами представника ЗМІ, вже зараз видатний уродженець Луцька розглядає можливість попрацювати над «цікавим проектом», а офіційну інформацію з цього приводу громадськість дізнається вже у найближчі кілька тижнів.

Чи буде нова робота 68-річного Кварцяного пов’язана з головною командою його життя – луцькою «Волинню», наразі не уточнюється. Хоча досвід Віталія Володимировича точно б не завадив у цей непростий період «Хрестоносцям», які займають лише десяту сходинку у турнірній таблиці Першої ліги, і як свідчать котирування, що пропонує офіційна букмекерська контора Леон, «Волинь» має не надто високі шанси, аби серйозно поборотися за фініш в Топ-4 і право підвищитися в класі на наступний сезон. В Прем’єр-лізі луцький колектив не виступав вже з 2017-го року і тоді в елітному дивізіоні «Хрестоносці» грали саме під орудою Кварцяного.

Взагалі ж цей фахівець вже давно не потрапляв у актуальні новини спорту, пов’язані з футболом та тренерською діяльністю. Кварцяний обіймав посаду почесного президента «Волині», а також мав повноваження у Волинській федерації футболу, займаючись розвитком улюбленої гри в регіоні.

Нагадаємо, що за свою кар’єру Кварцяний встиг попрацювати в таких клубах як хмельницьке «Поділля», запорізький «Металург», «Кривбас» з Кривого Рогу та інших. Але найбільшої слави тренер досяг на посаді очільника рідної «Волині», яку тренував чотири рази за три останні десятиліття.

Саме з Кварцяним на чолі «Волинь» досягала свого найбільшого успіху в вищій лізі українського чемпіонату у сезоні 2002/03, а також двічі виходила до півфіналу національного кубку – у 2003 та 2010 роках.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні