--> ТОП-3 найкращих перекладачів для подорожей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ТОП-3 найкращих перекладачів для подорожей

0
0
ТОП-3 найкращих перекладачів для подорожей
Завдяки використанню онлайн-перекладачів для подорожей туристи можуть комфортно почуватися у будь-якій країні, оскільки за допомогою зручних сервісів можна легко подолати всі мовні бар'єри. Спеціалізовані програми для перекладу розроблені таким чином, щоб користувачі могли відкривати їх як за допомогою стаціонарного комп'ютера, так і на будь-якому гаджеті. Однак деякі з них можуть використовуватися тільки як мобільні програми.

iTranslate



Цей перекладач користується великою популярністю завдяки зручному інтерфейсу. Для користувачів доступно 92 іноземні мови. Програмні налаштування дозволяють здійснювати збереження попередніх транслітів. Історію перекладів можна переглянути у будь-який час або надіслати фрагмент у вигляді повідомлення через месенджер. До переваг онлайн-сервісу також можна віднести:

  • швидкий доступ до фраз, які збережені у вибраному;

  • можливість користуватись безкоштовно всіма базовими функціями;

  • легкий пошук останніх перекладених речень.


Головним мінусом є постійна реклама, що спливає, якої можна позбутися тільки при покупці преміальної версії.

Мета перекладач



Одним із найкращих та продуманих сервісів є Мета транслейт. У ньому немає нічого зайвого, тому не потрібно багато часу для вивчення основних функцій та безпосередньо самого перекладу. Користувачам доступні найпопулярніші мови. Щоб дізнатися переклад слів або речень, достатньо в спеціальному полі на головному екрані надрукувати текст або скопіювати його з джерела.

Серед переваг сервісу можна виділити:

  • наявність віртуальної клавіатури;

  • простий інтерфейс;

  • відсутність платних функций.



Функціонал передбачає використання спеціалізованих словників, а також перевірку орфографії у перекладеному тексті. За потреби можна скористатися опцією «транслітерація» та перевести слова на кирилицю з латиниці та навпаки.

Naver Papago – AI Translator



Зручна програма, яка є незамінною при виникненні необхідності перекладу слів, фраз або текстів з іноземних мов. Головною особливістю функціоналу цього сервісу є можливість перекладати слова зображення або голосу.

Основними перевагами цього онлайн-перекладача для подорожей є:

  • можливість перекладу рукописних текстів та інформації з веб-сайтів;

  • робота у режимі словника та розмовника;

  • автоматичне визначення іноземної мови.



Користувачам доступна робота в автономному режимі. Програма повноцінно працює на будь-яких мобільних пристроях, як на Android, так і на iOS.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні