Росіяни готуються до нового «жесту доброї волі»?

0
Росіяни готуються до нового «жесту доброї волі»?
На окупованій частині Херсонщини почастішали випадки мародерства і захоплення у полон цивільних за викуп окупантами, що може свідчити про підготовку до так званого "жесту доброї волі".

Про це заявила керівниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк, пише Радіо Свобода.

"Це (масове мародерство. – Ред.) може не в прямий спосіб підтверджувати те, що вони готуються до певного жесту доброї волі, оскільки ми спостерігали неодноразово, що як тільки у них посилюються заходи мародерства, це означає, що вони вже розуміють – скоро їх тут не буде", – зазначила Гуменюк.

За її словами, на окупованій частині Херсонщині російським силам "нині немає звідки підтягувати додаткові резерви, та й не потрібно цього робити".

"Сформоване угруповання військ на тот момент, коли вони очікували будь-яких активний дій від Сил оборони було досить потужне. Їх перебуває там достатньо, щоб розсередитись на три напрямки: постачати резерв на схід, бути міцними на Запорізькому напрямку та тримати оборону на Дніпровському напрямку", – пояснює представниця ОК "Південь".

Одночасно, українські військові "методично працюють над тим, щоб зменшувати російський потенціал і на прикладі обстрілу Чонгарского мосту позбавити їх можливості підтягувати резерви".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні