Куди треба лягати спати головою

0
Куди треба лягати спати головою
Розставляючи вдома меблі, не усі задумуються, як правильно поставити ліжко, щоб сон був найкращим і найефективнішим. Але насправді існує чимало повір’їв щодо правильного положення під час сну. Частина з таких повір’їв прийшла до нас ще з давнини, при цьому у різних країнах та культурах збереглося різне ставлення до цього питання.

Про це пише Главред.

Як має стояти ліжко по фен-шуй
Згідно з давнім китайським вченням фен-шуй, розміщення тіла людини під час сну може вплинути на те, як вона буде почуватися. У цьому давньому вченні зазначається, що сон головою на схід буде сприяти поліпшенню розумової діяльності людини, а головою на південь – покращенню здоров’я і поліпшенню якості сну.

Також вважалося, що сон головою на південь може покращити фінансове благополуччя людини і привабити до неї більше грошей.

Чому не треба спати головою на північ
Згідно з ведичною філософією, сон головою на північ негативно впливає на енергетику людини. Але при цьому також не можна спати головою на захід, адже вважалося, що це буде відбирати в людини її силу.

Згідно з ведами, потрібно направляти голову під час сну на південь або схід – тоді енергія планети буде огортати людину і може допомогти відновити сили, які були витрачені на різну діяльність упродовж дня.

А от згідно з індійським вченням "васту-шастра", яка займається вивченням приваблювання в оселю позитивної енергії, не можна спати головою на північ, північний схід та північний захід. У цьому вченні зазначається, що якщо людина буде спати головою на північ, то вона може стати корисливою і жорстокою, якщо головою на захід – стане егоїстом, а якщо на схід – зможе досягнути внутрішньої гармонії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні