Goldi: все про якісний український одяг*

0

Компанію Goldi можна назвати одним із першопрохідців світу українського одягу. Якщо знайти відгуки про льонокомбінат Goldi, то вони будуть позитивними – покупцям подобається не лише якість матеріалів, але і фасони одягу.

Історія бренду Goldi

Історія бренду почалася з продажу імпортного одягу. Співзасновник компанії Олег Червонюк спочатку продавав модні індійські светри та інші речі на ринку у Хмельницькому, а потім вирішив ризикнути та створити одяг власного виробництва. У 1998 році було організовано перший швейний цех. Перша власна партія українського трикотажу була випущена у 2001 році.

Зараз компанія має п’ять власних фабрик, понад 1500 працівників. Також замовлення розміщують на інших фабриках в Україні та за кордоном. Щодня можливе виробництво 10 000 одиниць одягу європейського стандарту якості.

У чому секрет популярності Goldi?

Компанія Goldi – це виробництво повного циклу. Фабрики виробляють такі тканини, як:

  • махрові;
  • плюшеві;
  • джинс;
  • текстиль;
  • рубчик;
  • інтерлок;
  • двунитка;
  • тринитка.

В асортименті бренду модники завжди можуть знайти актуальні речі, які відповідають усім світовим трендам, адже компанія намагається кожні два тижні оновлювати колекції. Дуже подобалися покупцям лімітовані серії одягу у вуличному стилі, одяг у трендовій палітрі Pantone, ексклюзивні патріотичні принти.

Бренд дотримується принципу самостійного продажу з високими оборотами та мінімальною маржею. На власних фабриках Goldi відбувається не лише виробництво тканин, але і фарбування та термодрук. Це дозволяє продавати одяг за прийнятними цінами.Покупці цінують високу якість виробів – речі не деформуються під час прання, мають рівні шви, для фарбування не використовуються токсичні барвники.

Придбати продукцію бренду можна дуже легко – не лише на офіційному сайті, але і через соціальні мережі, а також в монобрендових магазинах, які розміщені у ТРЦ.

Goldi – це модний, якісний та зручний одяг від українського виробника. Дизайнери створюють тренди для молоді та для людей зрілого віку. Це дає змогу українцям створювати стильні сучасні аутфіти.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні