У волинській лікарні дитину загиблого атовця не пропустили без черги

6
3
У волинській лікарні дитину загиблого атовця не пропустили без черги
У Нововолинську у дитячій поліклініці вдову атовця Володимира Якобчука Антоніну Якобчук з дитиною не пропустили без черги.

Інцидент трапився у понеділок, 14 травня, о 10 ранку, - про це написала Антоніна Якобчук у Фейсбуці.

"Хочу задати одне питання за що загинув мій чоловік?? За ваше хамство?? Не одна з вас не зрозуміє що я відчуваю в той момент коли мені кажуть ну й що що в вас дитина загиблого в ато в мене теж дитина хвора і в неї температура 37..де ваша людяність?? Вдячність?? Мій чоловік захищав і вас в тому числі", - йдеться у дописі.

Жінка зазначає, що її не пропустила жодна людина у черзі.

"Жодна з вас не зрозуміє того стану в якому знаходимося ми... Дай вам Бог ніколи не переживати того жаху.. Хто не зрозумів про що я скажу це я з дитиною перший раз хотіла скористатись правом зайти без черги.. На мене напала вся черга.. Звертаюсь до нашої влади в допомозі вирішення цього питання..проблема не тільки моя а всіх жінок загиблих воїнів в яких є маленькі діти.. Чи можливо запровадити якісь картки по яких ми б заходили що б не пояснювати всій черзі чому я заходжу без черги..", - додала Антоніна Якобчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Діти всі рівні. Бід багато є без ато. Багато матерів без батька ростять дітей.
Відповісти
А чим інша дитина гірша від тієї в якої є привілегії зайти до лікаря без черги????
Відповісти
Царство нeбeснe загиблому. Алe якось совість трeба мати дружині. До чого в чeрзі в поліклініці кричати про чоловіка, дe хворі дітки, яким важко всидіти.
Відповісти
Можливо нам усім вмирати, аби діти атовців жили і нехворіли!!! Ви самі ще нерозумієте за що ваш чоловік воював! В лікарні усі хворі, і тим паче дітки, для яких навіть чекати черги важко, некажучи вже про стан здоров'я.
Відповісти
Розквоктались. Поховали чоловіків під спідниці. Людина загинула, захищаючи. Хочете таких самих пільг? Своїх чоловіків відправте у військомат і якщо "повезе" то разом з похоронкою отримаєте пільги. 1 Оля - людина загинула захищаючи всіх нас. А якщо комусь достався чоловік-гамно, який втік від сім'ї, то треба було вибирати краще. 2 Мама - дитина нічим не гірша, але ця привілея - це вираження поваги за вчинок батька. 3 Оленка - можливо вона і неправа, що кричала, але сильно сумніваюсь, що інші говорили шепотом. 4 Ліза - ні, атовці вмирають, щоб ваші діти жили.
Відповісти
А я рахую вона не права,знайшла де правоту качати.а ще її чоловік там воював доброаольцем,щоб гроші заробляти чи його забрали.ято в нас і за кордоном вбивають.То нам потрібно все самим, а їм в е.Житло дай,землю дай,а ми повинні на них робити.фкраще б мовчала.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні