Назвали хвороби, які передаються через поцілунки

3
3
Назвали хвороби, які передаються через поцілунки
Поцілунки можуть бути небезпечними у деяких випадках.

Про це пише Країна здоров'я.

Вірус герпесу

У важких випадках герпесні виразки вражають ясна, пальці на руках і навіть геніталії. Гострий період захворювання - від трьох діб до 21 дня. Інфекціоністи рекомендують при появі симптомів терміново йти до лікаря - наслідки самолікування або нехтування лікуванням можуть закінчитися трагічно, аж до летального результату.

Відкладіть відвідування пляжу або солярію, якщо відчули поколювання в губах. Від поцілунків теж поки слід відмовитися, відправившись якомога швидше в поліклініку.

Інфекційний мононуклеоз

Інша назва - "поцілункова хвороба", що ясно вказує на найчастіший шлях зараження. Зовнішні прояви - лихоманка, запалені мигдалини, збільшені лімфовузли. Підтвердити діагноз допоможе аналіз крові. Гостра стадія хвороби триває кілька тижнів.

У перші дні це захворювання можна сплутати з ангіною, оскільки симптоми дуже схожі, однак справжня причина хвороби - вірус Епштейна-Барра. Потрапляючи в кров, вірус поширюється по всьому організму, вражаючи внутрішні органи. І навіть якщо лікування було своєчасним, вірус залишається в тілі людини назавжди. Будь-яке ослаблення імунітету провокує загострення цього захворювання.

Цитомегаловірусна інфекція

Вірус цього захворювання "живе" в слинних залозах. При міцному імунітеті він безпечний для здоров'я людей, проте при легкому нездужанні тут же активується і йде в атаку. Найбільш небезпечний цитомегаловірус для вагітних жінок, новонароджених і людей з імунодефіцитом.

Ознаки інфікування схожі на респіраторне захворювання і на мононуклеоз. З віком ця хвороба може проявлятися частіше, до інших несприятливих факторів, що провокує її появу, відносяться травми, депресії, прийом препаратів.

Медики стверджують, що в переліку неприємностей від поцілунків є такі проблеми, як карієс, стрептококи, бактерії, що провокують виразки, гастрити, менінгіти.
Теги: здоров'я
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вы думали о своем здоровье пока Вы здоровым и жизнерадостны? Каждый из нас начинает думать о том что он болен только тогда, когда столкнулся с хворью.
И как всегда это бывает уже очень поздно.
По этому лучше намного раньше начинать что то делать, чтоб в будущем быть здоровым и жизнерадостным.
Я вычитал много полезного и важного из одного сайта и по сей день применяю техники для улучшения своего здоровья.
Вот несколько полезных статей:
https://yazdorovv.com/bolezni-lechenie/duhatelnaya-sistema/408-prichiny-i-simptomy-adenomy-paraschitovidnoy-zhelezy-operaciya-ili-lechenie-narodnymi-sredstvami.html
Відповісти
У моего дорогого мужчинки появился простатит. И куда мы только не звонили, нам врачи помочь не могли.
Я занялась изучением и сбором информации.
И попала на страницу в сети - https://prostatitoff.com/.
Нашла много полезной информации и кое что уже применили.
Кстати вот одна из полезнейших статей: https://prostatitoff.com/besplodie/tabletki-i-preparaty-dlya-lecheniya-besplodiya-u-muzhchin.html
Відповісти
Занимаюсь очищением уже более 10 лет.
И вот недавно услышал информацию что продукты пчелы очень нужны и отлично повышают иммунитет.
Перечитав массу информации на сайте http://www.pchelandiya.net/, я узнал много полезного для себя.
А так же нашел множество народных рецептов на основе медопродуктов.
Вот кстати несколько хороших статей: http://www.pchelandiya.net/pchelinyi-podmor/1351-effektivnoe-lechenie-serdechno-sosudistyh-zabolevaniy-pchelinym-podmorom.html
http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-propolisom/708-lechenie-nevralgii-trojnichnogo-nerva-propolisom.html
http://www.pchelandiya.net/lechenie-voskovoj-molju/917-poluchenie-xranenie-sbor-i-prigotovlenie-lichinok.html
http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-propolisom/715-lechenie-mozolej-propolisom.html
http://www.pchelandiya.net/

Думаю Вам будет полезно...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні