У луцькому турагентстві лучанку обізвали жебрачкою

4
4
У луцькому турагентстві лучанку обізвали жебрачкою
У луцькому туристичною агентстві жінку обізвали жебрачкою та побажали знайти дитині батька.

Про це у спільноті "Теревені про Луцьк" у "Фейсбуці" написала Надія Омельчук.

Жінка розповіла, що влітку збирається з донькою на відпочинок і вирішила звернутися в одне з турагентств міста.

"Кілька днів тому зателефонувала в "Імперію-Тур" (до ЛЮДМИЛИ), вона коротко надала мені інформацію та пообіцяла мені скинути кілька пропозицій на вайбер. Ок, скинула - я переглянула. Потім вона мені написала, чи я щось вибрала. Наступного дня я відповіла, що ні, оскільки знайшла іншого оператора з іншими пропозиціями, які мені більше підходять (ціна також важлива, правда ж)" – йдеться у дописі.

"Виявляється, що я непотрібний турист, економлю на своїй дитині, що на мене потратили час, а я, сволота така, не вхопила щось із надісланих трьох пропозицій. Також мені порадили "заробляти багато грошей і не ходити з трьома рублями по Луцьку". Далі мені сказали, що подадуть на мене в суд. А ще обізвали жебраком. Не знаю, що це за особа, але те, що вона "Імперію-Тур" "попустила" по повній - це факт", – пише лучанка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Продовження буде??
Відповісти
Не зв'язуйтеся з турагентствами які вважають себе супом землі
Відповісти
Знаючи цю Надію впевнений що вона це висмоктала з пальця.Непорядна людина
Відповісти
Думаю всі тут впевнені що це писав хтось або з турагенства або може й сама Людмила захищаючи інтереси тур агенства !!! Взагалі цю Людмилу потрібно було б звільнити і з поганою рекомендацією і з шумом !
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні