У Луцьку сусіди рік не пускають чоловіка до власного будинку

0
5
У Луцьку сусіди рік не пускають чоловіка до власного будинку
У Луцьку чоловік більше року не може потрапити у свій будинок через сусідів, які встановили на під’їзді до домівки ворота на замку.

Про це йшлося 19 лютого під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, пише ІА Волинські новини.

Як розповів Олександр Дячков, він уже рік не має доступу до власного будинку.

«Власники сусіднього будинку встановили на вході до мого будинку металеві ворота на замку і рік часу не хочуть спілкуватися. Мене просто не пускають туди», – сказав чоловік.

Він пригадав, що ворота сусіди поставили на перший день Пасхи минулого року. Тоді чоловік викликав поліцію, однак вона не втрутилася в ситуацію, оскільки земля приватизована.

Так, мова йде про проїзд до будівлі.

«Другого підходу до будинку я не маю», – наголосив Олександр Дячков.

Депутат Сергій Балицький сказав, що був на місці.

«Там просто поставили ворота і Олександру немає ніякого доступу до будівлі, а він там понад 30 років проживає», – звернув увагу депутат.

Отож, комісія вирішила доручити справу муніципальній варті, аби її працівники протягом 10 календарних днів виїхали на місце і вжили належних заходів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні