--> Змусили копати могилу: на Волині затримали чоловіків, які побили таксиста. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Змусили копати могилу: на Волині затримали чоловіків, які побили таксиста. ВІДЕО

0
-1
Змусили копати могилу: на Волині затримали чоловіків, які побили таксиста. ВІДЕО
Волинські оперативники області затримали зловмисників, які жорстоко побили таксиста у Ківерцях.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині.

24 листопада двох громадян затримали, вони місцеві мешканці 23-х та 30-ти років. Правоохоронці встановили мотиви вчинення тяжкого злочину та відтворили хронологію подій.

У потерпілого виник конфлікт із місцевим мешканцем, який був винен йому гроші. Аби його «вирішити», боржник звернувся до спільних знайомих. Призначивши потерпілому зустріч за місцем мешкання одного із місцевих жителів, двоє громадян упродовж трьох годин його били. При цьому вони стріляли зі зброї над головою чоловіка, відібрали його телефон і автомобіль. Надалі вивезли його на кладовище. Застосовуючи фізичну силу, змусили потерпілого викопати «могилу» та закидали його ґрунтом.

Чоловіку вдалося вибратися і він звернувся за допомогою до поліцейських. Наразі поліцією затримано двох осіб. За місцем їх проживання оперативники та слідчі провели невідкладні слідчі дії та вилучили речі, які підтверджують злочинну діяльність затриманих. Наразі затриманим уже повідомили про підозру за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Вирішується питання щодо обрання фігурантам запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. Також встановлюються особи, які можуть бути причетні до цього злочину. За скоєне волинянам може загрожувати до 10-ти років ув’язнення.

Раніше Волинь24 писали про те, що у Ківерцях невідомі жорстоко побили чоловіка та покинули помирати на кладовищі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні