--> iPhone SE: особливості та феномен серії* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

iPhone SE: особливості та феномен серії*

0
-6

Рос Янг поділився інформацією щодо третьої моделі бюджетного айфону, його не варто чекати цього року. Замість нього компанія Apple представить телефон iPhone SE+. Очікується, що новинка збереже традиційний дизайн та отримає чіпсет A15 Bionic. Лінійка SE – справжній феномен серед гаджетів американського бренду. Розглянемо, у чому її особливості.



Мінімум ціни за крутий функціонал


Ці смарти доступніші, ніж інші «яблучні» гаджети. Але це не означає, що вони гірші. Телефони з лінійки SE отримали:



  • можливість бездротової зарядки;

  • захист від попадання пилу та вологи в корпус;

  • чудове ПЗ для якісних фотографій;

  • топові процесори.


Продуктивність та ефективність моделей не відрізняється від стандартних пристроїв. iPhone SE – смарт для шанувальників бренду, але недорогий та функціональний.



Дизайн: компактність та елегантність


Багато шанувальників Apple ностальгують за старим оформленням та кнопкою «Додому». Усе це збереглося у бюджетних моделях цієї лінійки. Айфони серії SE не обладнані подвійними та потрійними модулями, у них лише одна камера ззаду.


Діагональ дисплея становить 4,7 дюйми, що набагато менше, ніж у стандартних модифікаціях. Це не недолік, таким телефоном зручно користуватися, тримаючи його в одній руці. Маленький екран пояснює невисоку вартість девайсів. У цих моделях не передбачено розпізнавання обличчя, але є сканер відбитків пальців. Завдяки відмові «модних» технологій вдалося скоротити собівартість при виробництві.


Смарт виглядає елегантно. Краї корпусу закруглені, на задній панелі розміщено логотип компанії та основна камера. Спереду над екраном розташовані фронталка, датчики та динамік. В цілому дизайн стриманий, з ноткою суворості, властивою Apple.



Особливості камери


Фотографії, зроблені на iPhone SE, виглядають яскраво та відрізняються чіткістю. Нагадаємо, що ці девайси отримали всього 1 модуль, але хороша якість знімків не втрачається. Такий ефект створюється завдяки штучному інтелекту. Об'єктиви не отримали можливості зйомки в нічному режимі. У iPhone SE немає ширококутних модулів, але це не завада для крутих кадрів.


Смарт підійде тим, хто не потребує професійних функцій. Якщо вам достатньо портретного режиму та зйомки вдень, можна купити iPhone SE, заощадивши при цьому чималу суму.



Інші особливості серії


Маленькі габарити не вплинули на автономність. Під час перегляду веб-сторінок смарт може функціонувати до 13 годин. Крім цього, запис відео можливий зі стереозвуком. Завдяки цьому контент виходить максимально якісним.


Бюджетна версія світових телефонів успадкувала технологію True Tone. Баланс білого автоматично налаштовується, штучний інтелект аналізує кількість зовнішнього освітлення. Завдяки цьому очам зручно при роботі з девайсом.


Американський бренд використовує останні технології при створенні електроніки, лінійка SE не є винятком. Виробник пропонує класний функціонал за низький прайс. Варто придбати топовий телефон для повсякденного використання, продукція Apple відрізняється якістю та надійністю.


Крім цього, в iPhone SE користувачеві доступні Siri, доповнена реальність та спільний доступ до аудіофайлів. Якщо ви цінуєте практичні девайси, бюджетна модель американського бренду стане гарним рішенням. Знайти топовий «яблучні» смарт можна на Comfy.ua.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні