У Нідерландах чоловік рік тримав 101-річного померлого батька у себе вдома

0
У Нідерландах чоловік рік тримав 101-річного померлого батька у себе вдома
82-річний нідерландець зізнався, що більше року тримав мертве тіло свого батька в морозильній камері, щоб “ще трохи поговорити з ним”.

Згодом влада виявила, що чоловік, ім’я якого не було названо, помер близько 18 місяців тому у віці 101 року і що його син зберігав його останки в морозильній камері вдома, пише ТСН.

“Я не хотів втрачати мого батька. Інакше я б за ним сумував”, — розповів чоловік. Він поклав свого батька в морозилку для того, пояснив він, щоб “ще поговорити з ним”.

У той час як проти сина розслідують приховування тіла свого батька, поліція повідомила 1Limburg, що вони не підозрюють, що до смерті старшого чоловіка була причетна “нечесна гра”.

Повідомляється, що слідчі намагаються встановити точний час і причину смерті батька.

Тим часом його синові дали тиждень, щоб навести порядок у будинку сім’ї, який був виявлений у безладі. Після цього чиновники оцінять, чи зможе чоловік далі жити самостійно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні