Модні жіночі сукні 2023: як правильно обрати фірмові сукні*

0
2
Сукні все ще залишаються найнадійнішою основою гардеробу. Вони можуть перенести від робочого тижня до розваг на вихідних і можуть бути стилізовані безліччю способів для незліченної кількості випадків. Зрештою, не можете переробити джинси на весільне вбрання, але можете абсолютно змінити естетику, додавши ремінь або змінивши туфлі.

Брендові сукні: які жіночі сукні в моді у 2023 році



Брендові жіночі сукні надзвичайно універсальні та ідеально підходять як для повсякденного одягу так і для вечірнього — вони виглядають невимушено, але шикарно, і доступні в різноманітних кольорах і принтах. Незалежно від того, чи підтримуєте мінімалістичний образ 90-х, чи бажаєте чогось більш сміливого, повний список тенденцій 2023 року допоможе:

  • Облягаючі/Денім


  • Сукня, що прилягає, облягає та розтягується, безумовно, не залишила байдужими сезон 2023 року. Краса цієї моделі полягає в тому, що її так само легко можна підняти для заходу, як і вдягнути на вихідні з черевиками на низькому ходу або просто додайте масивні прикраси і підбори. Джинсова модель - ідеальний варіант для тих, хто зазвичай не "носить" сукні, тож незалежно від того, чи оберете сукню-сорочку з деніму, чи одягнете модель без бретелей, цей образ може стати героєм гардеробу.

  • Максі/Сукні з заниженою талією


  • Цього року максі-сукня отримала новий імідж крутої дівчини. Ця нова, розширена варіація є більш чіпкою і гострою, ніж фасони минулих десятиліть. Найпоширенішими моделями наразі є чорний, з довгими рукавами, зелений. Це нова, шикарна вечірня сукня, в яку варто інвестувати, і яку я не можливо дочекатися, щоб носити все літо.

    Цього року можна очікувати, що вінтажний тренд повернеться - але в модернізованій версії. Вони ідеально підходять для дня, коли ви бігаєте по справах, оскільки вони, як правило, трохи завеликі, що робить їх надзвичайно зручними. Хоча моделі із заниженою талією може носити будь-хто, особливо виграють від цього тренду власниці короткого тулуба, оскільки вони візуально подовжують верхню половину тіла.

  • Трикотажні


  • Це ідеальний варіант, якщо хочете бути зручною, але не можете вийти з дому в спортивних штанях. Серйозно, трикотажна модель - це ніби тепла ковдра, яка обіймає, але при цьому виглядає так, ніби ви вклали багато часу і зусиль у своє вбрання. Стилізувати таке вбрання також дуже легко, адже не потрібно багато: пара кросівок, черевиків чи підборів, а також трохи прикрас, і готові вийти за двері.


Як правильно обрати фірмові жіночі сукні



Тип фігури - це контур будови тіла. Таким чином, розуміння типу фігури допомагає створювати гардероб і підбирати одяг відповідно до стилю. Ідея полягає в тому, щоб сукні, які обираєте, сиділи красиво і пропорційно і підкреслювали зовнішність, надаючи силуету ще більш привабливого вигляду. Одягаючись відповідно до типу фігури, можете відчувати себе щасливим, впевненим та комфортним:

  • Для типу фігури "яблуко" обирайте одяг, який привертає увагу до ніг, наприклад, сукні А-силуету, щоб підкреслити зону декольте сукня в цій області може бути облягаючою.

  • Для грушоподібної фігури обирайте одяг, який врівноважує стегна і плечі, наприклад, моделі А-силуету, а верх з заниженою талією.

  • Для фігури типу "пісочний годинник" обирайте моделі, які привертають увагу до талії та підкреслють її вигини, наприклад, приталені сукні із затягнутою талією.

  • Якщо прямий тип фігури, обирайте сукню, що підкреслює вигини, зокрема це можуть бути моделі з рюшами та А-силуету.



Уникайте носити надмірно обтягуючий або вільний варіант, а також обирайте кольори та візерунки, які пасують до відтінку шкіри.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні