Що потрібно для якісного манікюру*

0
2
Всі ми знаємо, яке величезне значення дівчата та жінки надають манікюру. Однак сьогодні в сучасному світі не рідко й представники сильної статі довіряють руки професіоналам у своїй справі. Чому так важливо регулярно доглядати нігті? Насамперед, це, звичайно ж, красиво. Доглянуті руки завжди привертають увагу. Ви можете використовувати замість лаку навіть прозоре лікувальне покриття. Подібні процедури бажано проводити як мінімум двічі на місяць. А якщо ви працюєте з людьми, то на подібні моменти необхідно звертати особливу увагу.

В ÜLKA companу ви можете придбати все необхідне обладнання для якісної обробки нігтів. Зокрема, варто звернути увагу на манікюрні витяжки, адже вони є невід'ємним інгридієнтом у сфері апаратного манікюру, граючи ключову роль у забезпеченні безпеки як майстра, так і клієнта. Вентиляційний пристрій виконує функцію пилососа, розташовується в робочому просторі та захищає спеціаліста та клієнта від ризику виникнення алергічних реакцій та захворювань дихальних шляхів, органів зору та непередбачених реакцій.

Пристрій, призначений для видалення пилу та зайвих мікрочастинок, являє собою пластиковий або металевий виріб з вентиляційними лопастями та ґратами. Вони запускаються за допомогою електродвигуна і рухаються. Швидкість їхнього обертання досягає 3000 оборотів на хвилину. За рахунок цього відбувається втягування повітря, а потім очищення, яке проводиться завдяки фільтрам. Шкідливі компоненти затримуються у спеціальному резервуарі, який можна очистити, завершивши роботу. Такі пилозбірники можна чистити зі стандартною періодичністю або використовувати одноразові аналоги.

Типи манікюрних витяжок:

  • Настільна. На вигляд нагадує підставку для руки, естетична. Практично безшумно працює, не завадить розмові під час манікюру. Покриття легко можна обробити антисептичним засобом, щоб обладнання залишалося стерильним.

  • Врізна. Вам важливі економія простору та естетичний вигляд? Тоді вибирайте цей варіант, який буде оптимальним для стаціонарного робочого місця. Вартість вбудованого пилососа трохи вища, але комфорт та безпека того варті. Витрати швидко окупляться, а стан здоров'я покращиться.

  • Педикюрна. Це потужні агрегати, що вбудовуються під стіл або підставку (людина при цьому ставить ногу на кріплення під час педикюру). Витяжка-пилосос вловлює пил, що з'являється під час нарощування нігтів або їх моделювання.


  • Хтось віддає перевагу ніжному французькому манікюру, комусь до душі класичний однотонний, а хтось чекає від манікюру особливих, дизайнерських рішень. Якому б манікюру ви не вважали за краще, регулярне відвідування фахівця з догляду за нігтями – це гігієнічна необхідність, а не розкіш. Однак із відповідним обладнанням можна робити процедури й у себе вдома.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні