Як поповнити інтернет через телефон для абонентів Volia*

0
Як поповнити інтернет через телефон для абонентів Volia*

Сьогодні швидкість та зручність є ключовими у будь-яких послугах. Тому можливість поповнення домашнього інтернету через мобільний телефон стає необхідністю. Провайдер Volia пропонує доступні і прості способи, як можна закинути гроші на рахунок, без необхідності виходити з дому. Розглянемо декілька варіантів, як ви можете це зробити.

Мобільний додаток «My Volia»

Якщо у вас домашній інтернет в Луцьку від компанії Volia, завантажте мобільний додаток «My Volia» з Google Play або App Store, залежно від вашої операційної системи. Він надає користувачам зручний доступ до управління послугами інтернету та телебачення. З його допомогою ви можете перевіряти баланс, здійснювати платежі, переглядати історію послуг, а також отримувати підтримку без необхідності відвідування офісів. Це робить процес користування послугами простішим і швидшим.

Поповнити рахунок за допомогою мобільного застосунка можна у декілька кроків:

  • увійдіть у додаток в розділ "Мій рахунок";
  • перейдіть у підрозділ «Поповнити рахунок – через Інтернет»;
  • оберіть платіжну систему, через яку вам зручніше здійснювати оплату, введіть реквізити картки та підтвердіть платіж.

Портал абонента «Мій кабінет»

На сайті https://volia.com/ ви також можете зареєструвати особистий кабінет і легко керувати своїми підписками онлайн. Алгоритм дій тут такий же, як і при оплаті через мобільний застосунок. Для більшої зручності ви можете зберегти дані картки, аби не вводити їх кожного разу вручну, що зекономить ваш час.


Інші способи оплати

Поповнити рахунок онлайн ви також можете різні платіжні системи, такі як Privat24, EasyPay, Сity24, Portmone.com та інші. Якщо заплатити через інтернет немає можливості, ви легко можете закинути гроші через найближчий платіжний термінал.

Таким чином, всі послуги у вашому тарифі будуть завжди під рукою: гігабітний інтернет, онлайн телебачення та навіть мобільний зв'язок. Адже тепер немає необхідності ходити в офіс до провайдера чи в банк, щоб здійснити платіж.

Завдяки сучасному сайту та мобільному додатку, клієнти компанії Volia можуть легко керувати своїми послугами, зокрема поповнювати інтернет з будь-якого місця і в будь-який час. Цей зручний спосіб управління вашими інтернет-послугами дозволяє не тільки заощадити час, але й забезпечує вас надійним доступом до мережі без перерв.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні