Учені розподілили алкоголіків на дев’ять типів

1
-1
Учені розподілили алкоголіків на дев’ять типів
Міністерство охорони здоров'я Великобританії оприлюднило опис дев'яти типів особистості, які властиві запійним алкоголікам. Про це пише Кореспондент.

Фахівці заявляють, що під впливом алкоголю формуються наступні дев'ять типів особистості:

Перший тип - це ті, які п’ють для зняття напруги. Ці люди використовують алкоголь для того, щоб знову стати хазяїнами свого життя й заспокоїтися. До даної групи належать жінки й чоловіки з середнього класу.

Другий тип - п'яниці-конформісти, які бажають організувати власне життя. До цієї групи належать в основному чоловіки у віці від 45 до 59 років - клерки або робітники фізичної праці.

Третій тип – ті, що п’ють з нудьги. Ці люди вживають спиртне, щоб скоротати час і скрасити монотонність життя. Під впливом алкоголю вони почувають себе у спокої й безпеці.

Четвертий тип - депресивні алкоголіки. До цього типу можна приписати людину будь-якого віку й статі, якій бракує підтримки, відчуття безпеки й захищеності.

П'ятий тип - алкоголіки, що компенсують, які керуються бажанням підтримувати зв'язок із близькими.

Шостий тип – п’ють за компанію. Це, як правило, чоловіки й жінки з нижніх прошарків середнього класу, які п'ють, збираючись великими компаніями з друзями.

Сьомий тип - п'яниці-гедоністи, які прагнуть опинитися в збудженому стані й відключити голову. Серед них часто зустрічаються розлучені люди, що мають дорослих дітей. Вони дуже хочуть виділитися з юрби. Восьмий тип - мачо-алкоголіки. Ці більшою мірою чоловіки будь-якого віку, які прагнуть виділиться, і більшу частину вільного часу проводять у пабі. Дев'ятий тип –межова залежність. Вона властива тим, хто вважає паб своїм другим будинком. Люди цього типу п'ють швидко й багато.

Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2017/09/10/261511-medyky-vyokremyly-devyat-typiv-alkogolikiv

Теги: алкоголь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а обєднує їх всіх одне _ відсутність радості в житті, точнішеїм лінь боротись за радісні хвилини свого існування. вони її отримують штучно з допомогою алкоголю
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні