Чоловік знайшов у своєму саду труп, який випав із літака

0
4
Чоловік знайшов у своєму саду труп, який випав із літака
На чоловіка, що засмагав у своєму саду лондонського району Клепхем, прилетів труп, який випав із літака.

Як розповів поліції сусід, близько 15:00 години в неділю 30 червня він почув удар і визирнув з вікна. Тоді він і побачив тіло і бризки крові на стінах сусідського двору. Труп впав за метр від чоловіка, який приймав сонячні ванни. Про це пише BBC.

Приголомшені тим, що трапилося, місцеві жителі викликали поліцію. Труп, як виявилося пізніше, випав з відсіку шасі літака авіакомпанії Kenya Airways при підльоті до столичного аеропорту Хітроу.

У Скотленд-Ярді припускають, що тіло належало безбілетнику. Пасажир взяв з собою воду та їжу, яку пізніше виявили у відсіку шасі, де переховувався чоловік. Переліт з Найробі до Лондона триває майже 9 годин.

Особу ймовірного безбілетника у поліції поки що не встановили.

“Спочатку я подумав, що це бродяга спить в саду. На ньому був одяг, все таке. Але потім, придивившись, я побачив сліди крові на стінах внутрішнього двору. Його голова була дивно повернена. Я відразу зрозумів, що він впав”, – розповідає сусід.

За його словами, ще до поліції на місце події приїхав плейнспоттер – любитель спостерігати і фотографувати літаки – і сказав, перевіривши мобільний додаток, що літак летів з Найробі.

“Я поговорив з представниками Хітроу. За їхніми словами, таке відбувається приблизно раз на п’ять років”, – продовжив сусід.

Спроби здійснити переліт без квитків у відсіку шасі бувають неодноразово. Однак навіть у випадках, коли долетіти до місця призначення вдається, організм людини страждає від тяжких наслідків через переохолодження й нестачі кисню.
Теги: літак
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні