«Волинь» буде фаворитом найближчого кубкового матчу у Львові

1
-5
«Волинь» буде фаворитом найближчого кубкового матчу у Львові
Луцька «Волинь» подолала першу для себе стадію футбольного Кубку України у новому сезоні, і беттинг-експерти чекають від «Хрестоносців» чергової перемоги в турнірі.

Підопічні Альберта Шахова, яким пророкували не надто вдалу кампанію на фоні численних кадрових втрат влітку, тим не менше, достатньо гідно представляють Луцьк у другому за силою дивізіоні України, а також залишаються серед претендентів на національний кубок.

В першому для себе кубковому протистоянні – проти вінницької «Ниви» на виїзді, «волиняни» вирвали путівку до наступного раунду, зігравши внічию 1:1 у основний та додатковий час, а у серії післяматчевих пенальті здобули перемогу – 5:3.

Новим опонентом «Волині» у Кубку України стануть львівські «Карпати», матч проти яких на знаменитому стадіоні «Україна» заплановано на 31 серпня. І в цьому поєдинку експерти відомої беттинг-компанії Pin UP, в лінії якої завжди є широкий вибір події, пов’язаних з українським футболом, віддають перевагу гостям. Якщо ознайомитися з котируваннями, які пропонує Pin UP iOS - зручний мобільний додаток для любителів футболу, то виявиться, що шанси «Волині» на прохід до наступного раунду більше 59%, а от «Карпатам» аналітики залишили всього 41% вірогідності підсумкового успіху.

Звичайно, «Волинь» у своєму нинішньому стані – коли у клубі почали активніше довіряти молоді, не є одним із фаворитів усього кубкового турніру поточного сезону, а тим, хто планує використати свій фрібет від Пiн Ап, отриманий від беттинг-компанії за реєстрацію, саме на це змагання, краще звернути увагу на головних фаворитів – київське «Динамо» та «Шахтар». Проте «Хрестоносцям» цілком до снаги пробитися по турнірній сітці якомога далі, наприклад – до чвертьфіналу, і при вдалому жеребкуванні, такі амбітні плани можна втілити в життя.

Нагадаємо, що найвищим досягненням «Волині» у Кубку України є півфінальна стадія, куди «Хрестоносці» виходили тричі у своїй історії – в сезонах 2002/2003, 2009/2010 та 2011/2012 років. Цікаво, що у всіх цих півфіналах луцька команда поступалася трьом різним чемпіонам незалежної України – київському «Динамо», донецькому «Шахтарю» та «Таврії» з Сімферополя.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
покердом мобильная версия скачать
https://lada-kalina.ru
Покердом – это уникальная платформа для любителей азарта и адреналина. На официальном сайте Pokerdom вы можете скачать и установить онлайн-клиент для ПК или мобильных устройств и получить доступ к разнообразным лицензионным играм на реальные деньги. Pokerdom – это не только покер-рум, но и онлайн-казино с множеством слотов, рулетки, блэкджека, баккары и других азартных развлечений. Вы можете играть как на виртуальные фишки, так и на рубли или другие валюты. Pokerdom – это также букмекерская контора, где вы можете делать ставки на спорт в режиме прематч или лайв. Вы можете выбирать из множества видов спорта и событий, а также получать высокие коэффициенты и быстрые выплаты. Pokerdom – это покер-рум для тех, кто ценит качество и удобство. Вы можете общаться с другими игроками в чате, получать поддержку от администрации сайта, а также участвовать в различных акциях и бонусах. Вы можете получать фрироллы, кэшбэк, бесплатные спины и многое другое. Вы можете повышать свой статус в лояльности клубе и получать еще больше привилегий и выгод. Pokerdom – это покер-рум для тех, кто любит азарт и хочет испытать свои навыки в соревновании с реальными соперниками. Скачайте клиент на официальном сайте Pokerdom и присоединяйтесь к миллионам игроков по всему миру!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні