Росіяни на окупованих територіях тримали дітей у катівнях: деталі

0
Росіяни на окупованих територіях тримали дітей у катівнях: деталі
Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець заявив, що російські окупанти на захоплених територіях облаштовують не лише катівні для дорослих, але й для дітей.

Про це він сказав у доповіді про дотримання прав постраждалих внаслідок російської агресії проти України, повідомляє Суспільне.

"На окупованих територіях є дитячі катівні. Я думав дно пробити не можна після Бучі, Ірпеня. Я в Балаклії побачив 2 катівні, один хлопець там перебував 90 днів, його виводили на розстріл. В Херсоні 10 катівень, в одній окрема камера, де тримали дітей", — сказав омбудсмен.

За його словами, дітей не годували, а воду давали через день.Їх також залякували тим, що батьки від них відмовилися.

"Був один затриманий хлопчик, який на телефон сфотографував російську техніку, тримали в катівні застосуванням тортур", — сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні