Що не бажано дарувати колегам*

0
2
Працюючи довгий час на одному підприємстві, у вас з’являються друзі серед колег, яких хочеться поздоровити зі святом. Найпростішим варіантом може стати букет, який можна купити в магазині, або скористатися послугою замовлення квітів у Луцьку, де професійні флористи допоможуть зробити правильний вибір. Але іноді хочеться зробити подарунок, який буде корисним, або запам’ятається надовго.

У якості презенту може бути що завгодно, але є виключення, на які треба звернути увагу. Надалі, спробуємо їх виправити.

Це краще не дарувати



Якщо ви обрали косметику чи парфумерію, ні в якому разі не даруйте губну помаду кольору, який колега жодного разу не використовувала. Не потрібно презентувати крем від зморшок, або вугрів, це буде позиціювати вас як найгіршого дарувальника. Колега може це зрозуміти як, приведи себе до ладу, а також неправильно підібрана косметика може викликати алергічну реакцію.

Обираючи парфум, треба чітко розуміти, якими брендами та ароматами користується ювілянт. Ваші смаки можуть кардинально різнитись. Якщо ви впевнені в тому, що колезі подобаються косметика чи парфумерія, вручить подарунковий сертифікат, завдяки якому, вона зможе підібрати те, що їй подобається та підходить.

Серед небажаних подарунків можна виділити такі дрібниці як:

  • М’які іграшки - зараз в моді мінімалізм, не треба засмічувати житло чи робоче місце. Такий подарунок може сприйматись як натяк на дитячу наївність.

  • Статуетки - часто даруються символи року, або грошову жабу та інше. Такі речі є пилозбірниками, займаючими простір. Виключеннями є випадок, коли колега колекціонує їх.

  • Кухонне начиння - не дарується, якщо колега вам не рідня. Краще обрати менш особисті подарунки. Виключенням може бути, якщо ви працюєте разом у якомусь ресторані, чи подібному закладі.



Якщо, все ж таки, ви бажаєте щось з цього подарувати, доповніть композицію букетом квітів, який можна не тільки купити в магазині, але й найти на сайтах, таких як u-f-l.net, де вибір рослин дуже великий.

Перелік небажаних подарунків можна перераховувати довго, але додамо ще декілька моментів, які можуть зовсім зіпсувати ваші відносини з колегою. Наприклад, нижня білизна, може сприйматися як сексуальне домагання, сюди ж входить також піжама, яка має теж відношення до інтимних речей. Не даруйте те, що може мати натяк, це сертифікат на послуги психолога, ваучер на модну дієту, та інше, схоже по сенсу.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Щоб переглянути додані коментарі до даного матеріалу потрібно оплатити ваш профіль.
Перейти до оплати

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні