Різновиди жіночих боді*

0
2
Різновиди жіночих боді*
Жіночі боді користуються величезною популярністю. Вони можуть бути як елементом нижньої білизни, так і доповнювати основний образ. Ідею комбінування майки та трусів постійно продовжують експлуатувати, створюючи нові варіанти на старий мотив. Сьогодні боді має величезну кількість образів, і на сторінці https://betega.com.ua/zhinochi-bodi в цьому можна запросто впевнитись. Для того аби вибрати ідеальний варіант, варто звернути увагу на основні різновидності продукції.

З довгим рукавом



Цей варіант підходить для самостійного використання як верхній одяг, або як нижній шар під час холодів. У першому випадку мова йде про боді як про стильний елемент гардеробу, доповнений широким спектром декоративних елементів. При його пошиві виробники користуються тонкими трикотажними тканинами з візерунками.

Як верхній одяг, боді використовують у прохолодні літні вечори. Також це може бути тепле трикотажне полотно, до якого додана шерсть. Боді з довгим рукавом можна надіти як самостійний елемент, або як доповнення кофти чи піджака. Якщо використовується боді як нижній шар, такий виріб створюють з теплої тканини, що пропускає повітря.

З коротким рукавом



Зазвичай використовується самостійно з брюками, джинсами, комбінезонами чи спідницями. Підходить для домашнього використання, або на вулиці в теплий період року. Характерною особливістю дизайну такого класичного одягу є фактура або візерунок тканини. Тим не менш, деколи використовується бісер, вишивка, стрази для прикрас.

Без рукавів



Такі боді утримують одні бретельки, тому плечі будуть злегка оголеними. Це – характерний приклад майки, об’єднаної з трусами, зате з елегантним виконанням. Зазвичай при пошиві використовується тонкий еластичний трикотаж, вагу якого витримують тонкі бретельки.

Можна також купити боді жіноче недорого, аби використовувати і в жарку погоду. Тут цей одяг буде використовуватись у якості основи для піджака, прозорої блузи чи кардигану. Оскільки матеріал досить делікатний, він здатний підкреслити лінії тіла. Деякі виробники прикрашають боді мереживами, або ж використовують мереживне полотно як основу.

Без бретельок



Такий фасон призначений для дівчат зі сміливою натурою, чиї груди дозволяють обійтись без додаткової підтримки. Досить часто така модель використовується у вечірніх образах. При пошиві використовується полотно з люрексом або бісером. Утримується завдяки додатковим технологіям, що фіксують верхню лінію на грудях завдяки резинкам, або ж за рахунок еластичності самого матеріалу.

Зі шнуруванням



Шнурування використовується як регулятор, забезпечуючи високу щільність посадки на фігурах різного типу. Також шнурування застосовують у якості декоративної деталі. Шнурівки можна інтегрувати у полотно у області живота, спини чи з боків. Використовуються однаково ефективно як з довгим, так і коротким видом рукава. Враховуючи доданий об’єм, такі моделі не варто використовувати як нижній шар. Зазвичай їх носять у якості верхнього одягу самостійно.

З кнопками



Як і у випадку зі шнуруванням, кнопки теж можуть бути або декоративними, або цілком функціональними. У першому випадку їх задача зводиться до формування остаточного образу, а у другому використовуються як повноцінна застібка, забезпечуючи щільну фіксацію на тілі. Кнопки присутні на передній частині виробу.

І це ще далеко не повний перелік різновидностей боді. Насправді, кожного року можна зустріти нові гібридні рішення від топових дизайнерів, оскільки мода не стоїть на місці, а тренди постійно змінюються. Тим не менш, одна річ залишається стабільною – висока затребуваність та актуальність боді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні