Різдвяна вечірка 2023: що одягнути на сімейне святкування?*

0
-1
Різдвяна вечірка 2023: що одягнути на сімейне святкування?*
Різдво асоціюється з зимовою казкою, наповненою мерехтливими вогниками та блискучими прикрасами. Традиційно свято зустрічають в колі близьких людей, а оскільки в одному місці може зібратися одразу кілька поколінь, то виникає питання: як доречно вдягнутися? Безумовно, різдвяний період – час веселощів, який подарує спогади на багато років вперед, що має відображатися в вашому образі. Кілька порад допоможуть відшукати натхнення та налаштуватися на незабутнє святкування.

Як одягатися чоловікові під час зимових свят?



Перше, що необхідно зазначити – образи для сімейних свят не обов’язково повинні бути ідентичними. Хоча, якщо в вашій родині полюбляють влаштовувати тематичні вечірки, тоді варто завчасно узгодити всі деталі на сімейних зборах.

Не бійтеся експериментувати з різдвяними символами. Мова про чоловічі светри з візерунками на тему свята. В’язаний светр – взагалі базовий зимовий атрибут, який сам по собі створює відчуття сімейного затишку. Але пам’ятайте, що гардероб не повинен бути похмурим. Зверніть увагу на вибрану палітру, класичними вважаються відтінки білого, поєднання червоного та зеленого, а також інші яскраві кольори. Ви можете вибрати один з них замість основного, а потім додати будь-які акценти до створеного образу. Також зверніть увагу на наступні поради:

  • повсякденний шик – невимушений образ це найкращий вибір для того, щоб провести час в оточенні сім’ї. Спробуйте поєднати темні джинси зі стильним светром або кардиганом. Якщо ваша мета – створити відчуття особливої події, тоді вам допоможе традиційна сорочка в одному з перерахованих відтінків;

  • картаті деталі – найкращим чином передають дух Різдва. Це можуть бути сорочки чоловічі або навіть домашні піжами – чарівна сімейна традиція, якщо ви звикли проводити свята разом кілька днів поспіль;

  • коктейльний варіант – приталена сорочка з жилетом допоможе створити елегантний і вишуканий образ, особливо, якщо заплановане формальне свято. Але ви завжди зможете розбавити атмосферу яскравими та веселими аксесуарами.



Якщо говорити про штани чоловічі, то не зайвим стане експеримент з розкішними текстурами. Наприклад, вельветові брюки з кашеміровим светром – цікавий вибір, який приверне до вас увагу. До того ж це чудова альтернатива стандартним джинсам.

Аксесуари – завершальний і важливий елемент образу. Для сімейних свят підходять класичні черевики, до яких слід підібрати відповідний ремінь і додати стильний годинник. Загалом слід враховувати власні вподобання та не боятися поєднувати базові елементи з оригінальними деталями.

Найголовніше правило – створювати багатошарові образи



Завжди існує ризик, що під час різдвяного святкування вдарять сильні морози, тому необхідно грамотно продумати гардероб, щоб він був не лише стильним, але й теплим. В оточенні родичів у якийсь момент може стати спекотно, тому передбачте опцію, яка дозволить позбутися частини одягу. Наприклад, можна зняти светр під яким опиниться футболка з веселим малюнком. Перед тим як виходити на вулицю, не забудьте знову тепло одягнутися. Застуда та погане самопочуття на наступний день – найгірше завершення сімейної вечірки.

На сайті https://www.cropp.com/ua/uk/ представлений великий вибір різних варіантів, які дозволять за необхідності оновити гардероб чи підібрати щось особливе для зимового свята. Гортайте електронний каталог, який пропонує безліч тематичних варіантів: від кумедних до стриманих і консервативних.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні