Чому варто купити вертикальний пилосос?*

0

вертикальний пилосос

Вертикальні пилососи вважаються більш сучасним типом побутової техніки, що здатен зробити процес прибирання підлогового покриття легшим, швидшим та якіснішим. І, обираючи між звичайним пристроєм та акумуляторною моделлю, покупці частіше стали надавати перевагу другому варіанту.

Давайте якомога детальніше розглянемо всі ключові переваги (а також деякі недоліки) вертикальних пилососів і правила вибору надійної побутової техніки для прибирання підлоги.

Усі переваги вертикального пилососа

Вертикальні пилососи представлені сьогодні сотнями різних моделей, що відрізняються одна від одної за потужністю, функціоналом, часом роботи без підзарядки, здатністю прибирати різні підлогові покриття тощо.Топ акумуляторних пилососів, складений сайтом Новий Дім дозволяє ознайомитись із дійсно якісною побутовою технікою від відомих виробників.

Вертикальний пилосос може бути відмінним вибором для вашого дому. Він відрізняється багатьма перевагами порівняно з традиційними моделями, що працюють від під’єднання до електромережі. Нижче подано кілька причин, чому варто купити вертикальний пилосос:

  1. Компактність та зручність в зберіганні. Вертикальні пилососи зазвичай мають компактний дизайн, який займає мало місця. Їх можна легко зберігати у шафі чи навіть під ліжком, що робить їх ідеальними для маленьких квартир та будинків з обмеженим простором.
  2. Маневреність та легкість у використанні. Вертикальні пилососи легко керуються та маневрують навколо меблів та по кутах. Все завдяки їхньому ергономічному дизайну. Ви можете легко очистити підлогу без необхідності постійно нахилятися або піднімати важкий пристрій. Щітки обертаються у тому числі на 360 градусів, мають різні кути нахилу для того, аби якісно очищати підлогове покриття навіть у важкодоступних місцях.
  3. Більше функцій та додаткові аксесуари. Багато моделей вертикальних пилососів поставляються з різними насадками та аксесуарами, такими як щітки для меблів, підлоги та важкодоступних місць. Це робить їх універсальними для різних типів прибирання в вашому домі. Також особливої уваги заслуговують моделі миючих пилососів, які здатні проводити як сухе, так і вологе прибирання підлоги. Таким чином один прилад буде брати на себе повне очищення підлоги від пилу, бруду, плям тощо.
  4. Ефективність у видаленні пилу та сміття. Вертикальні пилососи зазвичай мають потужніший вакуумний потік, що дозволяє їм більш ефективно видаляти пил та забруднення з підлоги та килимів. Особливо це стосується моделей останніх років випуску.
  5. Робота від акумулятора. Вам достатньо буде просто зарядити вертикальний пилосос перед прибиранням. По-перше, це позбавляє необхідності тягнути за собою важкий блок з шнурами, а також слідкувати: чи вистачає довжини шнура для того, аби прибрати всю площу будинку чи квартири. По-друге, акумуляторні пилососи стають особою популярними в Україні сьогодні. Завдяки ним ви можете проводити в тому числі генеральне прибирання помешкання навіть у разі відключення електроенергії. Дійсно надійні та потужні моделі мають тривалий час роботи без підзарядки і можуть працювати від акумулятора від 40 хвилин і довше.

Як обрати вертикальний пилосос?

Принципи пошуку вертикальних акумуляторних пристроїв багато в чому схожі з тим, як шукати надійний звичайний пилосос. Тут важливо ознайомитись з ключовими параметрами та можливостями побутової техніки, що говорять на користь її функціональності:

  1. Потужність та продуктивність. Оберіть модель з потужним мотором та високим рівнем всмоктування, щоб забезпечити ефективне прибирання на всіх типах поверхонь. Потужність підбирається виходячи ще з того, який тип підлогового покриття ви плануєте прибирати: більші показники потужності потрібні, наприклад, для килимів з високим ворсом.
  2. Тип фільтрації. Важливо врахувати тип та якість фільтів, особливо якщо у вас є алергія. Багато вертикальних пилососів оснащені системами HEPA-фільтрації, які здатні утримувати навіть найдрібніші алергени.
  3. Тип пилозбірника. Виберіть модель з прозорим пилозбірником або індикатором заповнення, щоб ви могли вчасно порожнювати його та підтримувати ефективність пилососа.
  4. Маневреність та вага. Переконайтеся, що пилосос легко керується та не є надто важким для вас. Особливо якщо ви збираєтеся використовувати його для прибирання по всьому будинку.
  5. Гарантія та сервісне обслуговування. Переконайтеся, що ви обираєте модель з достатнім терміном гарантії та доступним сервісним обслуговуванням у разі необхідності ремонту чи заміни деталей.

Вертикальний пилосос може стати відмінним інструментом прибирання підлоги для вашого будинку, забезпечуючи ефективне та зручне очищення  всіх типів покриттів: плитки, ламінату, килимів тощо. Обираючи правильну модель, ви зможете насолоджуватися чистотою та порядком у вашому домі без зайвих зусиль.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні