Британська королева Єлизавета II нагородила почесною відзнакою виробника секс-іграшок

0
-4
Британський бренд інтимних товарів нагородили за "видатне безперервне зростання" за останні шість років.

Інформує Корреспондент.

Королева Великої Британії Єлизавета II нагородила почесною відзнакою якості найбільшого в країні виробника секс-іграшок - компанію Lovehoney. Тепер бренд має почесну королівську емблему.

Повідомляється, що представники бренду отримали офіційний лист з Букінгемського палацу, де Єлизавета II відзначила їх "безперервне видатне зростання", важливий для розвитку внутрішньої економіки Великої Британії.

"Ми дуже раді отримати офіційне визнання від королеви. Її Величність завжди підтримувала Lovehoney, поки ми росли, щоб стати одним з провідних світових брендів в області сексуального благополуччя", - заявив комерційний директор компанії Деббі Бонд.

Компанія Lovehoney Group LTD потрапила в загальний список переможців категорії "Міжнародна торгівля". В описі діяльності фірми вказано, що вона продає в роздріб секс-іграшки і білизну.

Королівська емблема - не просто формальність. Цим знаком Lovehoney зможе користуватися наступні п'ять років в рекламних кампаніях. Підтримка королеви допоможе бренду привернути нових покупців, розширити виробництво і створити нові робочі місця, кажуть в керівництві.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні