У Луцьку патрульні затримали трьох водіїв

1
11
У Луцьку патрульні затримали трьох водіїв
Під час нічного патрулювання на проспекті Василя Мойсея, що у Луцьку, поліцейські виявили транспортний засіб Skoda Octavia, який здійснив виїзд на зустрічну смугу проїзної частини.

Про це повідомиляє поліція Волині.

Патрульні зупинили автомобіль, 23-річного водія, у якого виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Останній пройшов огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння на місці події у присутності двох свідків. Результат виявився позитивним.

Пізніше поліцейські зупинили ще двох водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.

Про одного з водіїв повідомили на лінію 102 небайдужі громадяни. Тоді, 43-річного водія патрульні зупинили на вулиці Стрілецькій. Огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння показав результат у 2,32 проміле, що в 11 разів перевищує допустиму норму.

Пізніше патрульні прибули на ДТП без травмованих. Водій Форд Фокус порушив ПДР, керуючи автомобілем не маючи при собі посвідчення водія, реєстраційного документа на транспортний засіб та з ознаками алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на визначення стану алкогольного сп’яніння керманич відмовився у присутності двох свідків.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Від Романа до Йордана український рамадана. Хлопці вже входять в "тонус"..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні