--> Кому підійдуть онлайн курси англійської* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Кому підійдуть онлайн курси англійської*

0
-2

Чому онлайн курси англійської підходять практично всім



Вивчити іноземну часом дуже складно і причин може бути безліч. Від особистих настроїв і переконань до неправильно підібраних курсів і викладача.

Адже успіх залежить від усіх факторів. Наприклад, на онлайн курсах англійської в Грін Кантрі, ми продумали не тільки програму, інтерактивну навчальну платформу, а й систему мотивації. Для дорослих же краще почати з самоаналізу та самомотивації, а далі переходити до вибору онлайн курсів.

Продуктивне навчання починається з мотивації
Продуктивне навчання починається з мотивації


Кому підійдуть онлайн курси англійської



Онлайн навчання має свої особливості, але в більшості випадків успіх не відрізнятиметься між онлайн і офлайн форматами навчання.

Але є люди, яким онлайн формат вивчення англійської мови точно підійде більше. Це ті, хто не готовий витрачати зайвий час на дорогу, готові відмовитися від месенджерів, роботи та буденних справ на час заняття і повністю приділити увагу англійській мові. А ще - для тих, хто віддає перевагу займатися не за книжкою і в зошиті, а на інтерактивних платформах із різними завданнями, відео- та аудіоконтентом.

Офлайн формат підійде більше людям, для яких важливо мати живе спілкування, класичні уроки та безпосередньо атмосферу класу.

Як уникнути невдач і вчити мову цікаво



Головне правило успіху в дистанційному вивченні мови - внутрішній настрій і правильно підібрані онлайн курси.

Внутрішній настрій - це наша мотивація. Поставте мету для вивчення англійської за технологією SMART. Тобто вона має бути конкретною, досяжною, обмеженою в часі, персоналізованою та вимірюваною. Ви маєте повністю візуалізувати, чого хочете досягти, вивчивши англійську онлайн: можливо, це переїзд в іншу країну та вільне спілкування з іноземцями, просування в кар'єрі, пошук нових клієнтів або партнерів за кордоном, складання міжнародних тестів і вступ до англомовного університету. Поставте реальні терміни для вивчення, щоб не опустити руки, якщо за три місяці ви не зможете вільно писати та говорити з іноземцями.

Вивчайте невеликими порціями матеріал з курсів і доповнюйте його контентом за своїми інтересами.

На курсах не бійтеся запитувати, дискутувати, робити помилки та пропонувати теми для обговорення. Беріть від занять усе і відкиньте хвилювання, ви ж прийшли вчитися.
Обирайте для самостійної роботи контент, цікавий та актуальний для вас. Це може бути, як професійні навчальні матеріали, статті, курси, так і художня література, адаптована під ваш рівень.

Читайте книжки та дивіться відео із зошитом. Так англійські слова швидше запам'ятовуватимуться, адже залучаються всі види пам'яті. Виписуйте слова в контексті та ідіоми, намагайтеся написати не переклад, а пояснення англійською.

Слова вчити також допоможуть асоціації та візуалізація. Знайдіть схоже слово в рідній чи іноземній мові, спробуйте уявити картинку, яка найбільше підійде до слова. Не можете уявити? Напишіть його в Google пошук за картинками.

Шукайте свої способи та вчіть мову в задоволення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні