Відома українська блогерка облила брудом українців зі Львова

0
Відома українська блогерка облила брудом українців зі Львова
Українська блогерка Анна Алхім вчергове потрапила у мовний скандал і облила брудом українців зі Львова.

В Instagram жінка розповіла про інцидент на трасі, який трапився між нею та чоловіками у військовій формі, що їхали в авто на львівських номерах, передає Еспресо.Захід.

Деталі інциденту
Зі слів Алхім, їхнє авто спершу нібито "принципово" не пропускало блогерку вперед, а коли пропустило, то почали сигналити і обганяти.

"У Борисполі на світлофорі доганяю, зупиняюся, відкриваю вікно, двоє чоловіків у військовій формі. Відкриваю вікно, кажу: у вас якісь питання до мене. Забула уточнити, це львівські. Львівські номери, львівські два чоловіки. Я йому ще раз задаю питання: у вас до мене якісь питання, що це було? Він мені каже: Я не розумію вашої мови, на якій мові ви розмовляєте? Пані, я вас не розумію. Іди на х** я йому хотіла сказати, але я не встигла це сказати, він мені сказав...", - розповіла блогерка.

"Сидіть у своєму Львові"
Вона також зазначила, що війна зараз не тільки між країнами, а й між областями в Україні.

"Є люди погані, є люди добрі. Я не розділяю людей на: це харківські, це київські, це львівські. Але с*** саме чомусь у Львові постійно якась х***я. Якщо вам не подобається, що тут розмовляють на російській мові, х*** вас так багато в Києві, я не можу зрозуміти. Б***ь, куди не глянеш ВС, ВС,ВС. Сидіть, бл**, у своєму Львові, розмовляйте на своїй мові, українській...", - заявила блогерка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні