Що загрожує Україні після інавгурації путіна

0
Що загрожує Україні після інавгурації путіна
7 травня відбудеться інавгурація російського диктатора Володимира Путіна і він уже вчетверте стане "директором" РФ. Саме війна, яку він розв'язав проти України, є способом зберегти владу. Через це Путін буде йти до кінця, адже у нього немає іншого виходу.

Про це в інтерв'ю Главреду заявив дипломат, колишній міністр закордонних справ, керівник Центру дослідження Росії Володимир Огризко.

"Для Путіна війна - це збереження влади. Якщо війна закінчується і результатів немає, то немає і Путіна. Царі в Росії мають бути або переможними, або їх змінюють - така логіка дій російської політичної традиції", - сказав Огризко.

Він додав, що Україні потрібно робити все, щоб це зрозуміли і західні партнери, адже багато хто досі вірить у те, що з Путіним можна домовитися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні