Актуально як ніколи: чому варто оформити страхування для виїзду за кордон*

0
1
Актуально як ніколи: чому варто оформити страхування для виїзду за кордон*

У зв’язку з воєнними діями на території нашої держави багато людей були змушені покинути Батьківщину та виїхати за кордон. Деякі з них навіть не встигли взяти з собою необхідні речі, ліки. Але, на жаль, у будь-який момент зі здоров’ям людини може трапитися ситуація, коли їй без допомоги лікаря не впоратися. Аби не хвилюватися про такі випадки, страхові компанії пропонують оформити поліс страхування для виїзду за кордон.


Для чого потрібне туристичне страхування


Як відомо, медичне обслуговування в європейських країнах коштує недешево. Якщо людина буде змушена звернутися за кордоном до лікарів, їй доведеться витратити значну суму. І не завжди необхідні гроші є на рахунку. Сюди можна додати ще й незнання мови, а також складнощі з пошуком потрібного медичного закладу. Якщо вчасно оформити страхування подорожуючих за кордон https://uniqa.ua/private/travel/puteshestvie-za-granitsu/, то усіх цих проблем можна уникнути.


Людина, яка має такий поліс, має право в будь-який час звернутися до консультанта за спеціальними номерами телефонів, що вказані в документі, і розповісти про свій стан. Представник служби асистансу організує консультацію з лікарем або в разі необхідності викличе швидку допомогу за вказаною адресою. Платити за ці послуги не треба. Тобто така страховка дозволить без зайвих проблем впоратися зі складними ситуаціями, зумовленими погіршенням здоров’я за кордоном.


Кому найбільше потрібен туристичний страховий поліс


В ідеалі такий документ повинен бути у кожного, хто вирушає в дорогу, адже від погіршення здоров’я не застрахований ніхто. Але є такі категорії, для яких страховка просто життєво необхідна. Це люди похилого віку, родини з дітьми, вагітні.


Також вона стане в пригоді тим, хто планує під час своєї подорожі займатися екстремальним спортом. Для таких випадків потрібно обирати розширений пакет страхових послуг.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні