Чи варто зайнятися SEO-оптимізацією на етапі розробки сайту*

0

Якщо ваша мета полягає в тому, щоб сайт вже з моменту запуску був готовий до повного просування та міг швидко піднятися в топ пошукової видачі, тоді проведення SEO на етапі розробки сайту стає необхідністю. Основна мета на цьому етапі полягає у створенні SEO-дружнього ресурсу та запобігання можливим помилкам, які можуть ускладнити його подальше просування. Цей підхід дозволяє заощадити багато часу, сил і ресурсів у майбутньому, і тому вкрай важливо, щоб цим питанням займалися досвідчені SEO-фахівці, а не лише розробники.

Для чого потрібно проводити SEO на етапі розробки сайту

Ви можете створити ідеальний у візуальному плані сайт, зробити його технічно досконалим, але це не буде означати, що він з’явиться у результатах пошуку і на нього будуть заходити користувачі. Тобто усі зусилля можуть бути зведені нанівець, якщо не планувати роботи з підвищення позицій вебресурсу у пошуку.

SEO на стадії розробки сайту дозволяє враховувати пошукові запити та досягати результатів підвищення трафіку набагато швидше. Допомога SEO-спеціалістів дозволяє створити якісний вебресурс з контентом, який буде швидко просканований та проіндексований пошуковими алгоритмами. Своєю чергою це позитивно впливає на ранжування сайту.

Якщо відбувається перехід із вже працюючої платформи на нову, спеціалісти слідкують за збереженням напрацювань попереднього сайту. У результаті такої співпраці власник отримує добре оптимізований вебресурс, який готовий до подальшого просування без необхідності у додаткових доопрацюваннях.

Як визначити, чи варто вкладатися у SEO?

Чому слід розглядати SEO як основний інструмент для онлайн просування? Для відповіді на це питання розгляньмо переваги SEO:

  • відносна доступність. У порівнянні з контекстною рекламою, SEO коштує дешевше, оскільки ви не платите за присутність сайту в пошуковій видачі та за переходи на нього;
  • безперервний потік трафіку. Навіть якщо ви призупините оптимізацію сайту, трафік, як і раніше, надходитиме завдяки ефекту накопичення, який дозволяє зберегти рейтинг онлайн-проєкту в пошукових системах;
  • органічна видача не сприймається споживачами як реклама. Багато користувачів уникають клікати на рекламні оголошення і віддають перевагу органічним результатам, вважаючи їх більш достовірними.

Однак у SEO є й деякі недоліки:

  • залежність від апдейтів пошукових систем. Правила та алгоритми пошуку можуть змінюватись, що може вплинути на результати оптимізації;
  • затримка на початку робіт. Перші позитивні зміни зазвичай не проявляються одразу.

Якщо порівняти переваги та недоліки цього методу просування, то висновки очевидні: SEO є однією з найвигідніших стратегій онлайн-просування бізнесу.

Чому варто скористатися послугою SEO на етапі створення сайту в компанії Elit-Web

Однією з компаній, де виконують супровід робіт на етапі розробки сайту, є Elit-Web. Вона пропонує клієнтам уникнути додаткових витрат на подальшу корекцію та оптимізацію сайту після його запуску. Партнери отримують готовий до подальшого просування ресурс, на якому швидко росте трафік. Це економить час і фінаси.

Комплексна оптимізація сайту на стадії розробки дозволяє визначити оптимальне семантичне ядро та створити логічну структуру вебресурсу. Спеціалісти Elit-Web одразу формують якісний контент, що забезпечує правильне ранжування сайту та його високу позицію у пошукових системах.

Завдяки оптимізації на етапі розробки ви починаєте отримувати органічний трафік та конверсії одразу після запуску сайту, а не через кілька місяців. Крім того, ви уникаєте можливих санкцій та штрафів від пошукових систем за порушення їхніх правил та рекомендацій.

Поки ваші конкуренти витрачають час на доопрацювання, аналітику, очікування на індексацію та перенесення даних, ви вже матимете готовий до роботи ресурс. Звичайно, подальша оптимізація все одно необхідна, але в менших обсягах.

Джерело:https://elit-web.ua/seo-na-etape-razrabotki

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні